reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Asiula ale CI fajnie z tymi ruchami!!

domi uwielbiam domowe frytki i ziemniaki smażone na patelni, pokrojone w plastry. My czasem sobie serwujemy takie niezdrowe żarcie. Piękne arcydzieło!!

Narobiłyście mi ochoty na fasolkę po bretońsku, Ja ostatnio robiłam pastę z fasoli i mężuś się zajada bardziej niż serem żółtym.

reklama
Domi- to jutro na obiad sereuje fryty a co :-D
Czarnulka- ja tez spac nie moge jak brzuch nie boli to pedze do wc
Katagorka- moja mała juz kilka dni twierdzi ze jest mala dzidzia

No to narobiłyście smaka tymi frytkami będą i u mnie :D

Matik dobrze że już lepiej się czujesz.

Ja też polecam tą poduche do spania, niezastąpiona była przez ostatnie miesiące ciąży. Na razie leży jeszcze nie używana ale to dlatego że śpię jeszcze na brzuchu jak nie dam rady to poducha wróci do łask ;)

Domi to się napracowałas przy tym malunku i nie martw się napewno wszystko jest z dzidzią ok.

Dużo wizyt się zapowiada na ten tydzień, będzie dużo dobrych wieści :)

Ja jutro popołudnie wizytuję, ciekawe czy będę miała usg. Ostatnio musiałam się oddzielnie umawiać na usg, ale to był 2 tc. Już się nie mogę doczekać :)

reklama
Do góry