reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Katagorka to w razie w i tak masz szanse na prezent świąteczny od dzidzi, ja jak nie dowiem się w czwartek to przed świętami nie ma szans na wizytę więc z niespodzianki świątecznej nici.

I oczywiście zrobiłam zakupy na c&a :D Dwa komplety bodziaczków dla dzidziusia i piżamka dla mojego starszaczka, który nawiasem mówiąc ma ostatnio manię mówienia zdań w stylu "mamusiu a jak będę malutkim dzidziusiem to... będę miał grzechotkę albo będę spał w łóżeczku albo będę wrzeszczał w nocy. I na nic tłumaczenia że on już był malutki i teraz będzie coraz większym chłopczykiem. Ale o dzidziusiu mówi cały czas że jak urośnie to będzie się z nim bawił ;)

reklama
vivid GRATULACJE! :)

Dzięki za pocieszenie, już mi przeszło ale co się naryczałam to moje :)
Wystraszyłam się bardzo jak zaczęłam w necie czytać jak to szkodliwe.
A to część "mojego dzieła" :-)

Cześć Corrine. Gratuluję synka w brzuszku. Widzę, że coraz więcej z Was zna już płeć a ja jeszcze nie i czuję się w tyle :) :) :)

mAgnesia, fajne ciuszki :) Ja też uwielbiam miętuski w ciąży, wcześniej nie jadłam :) Na mięso nie mam specjalnej ochoty ale jakoś zjadam.
Ja nie mam teraz żadnych bóli w brzuchu.

A czy któreś z Was już mają takie poduchy rogale do spania> Sprawdza się to?

katagorka20 piękny bukiet :) Ale chyba tatuś za tym tez stoi ;-)

Matik lepiej udaj się jak najszybciej do lekarza, albo chociaż zadzwoń i zapytaj co to może być. Niech Ci coś doradzi. Biedna :/

katagorka20 ja się wpisuję na tę listę, na priv to znaczy w wiadomości osobnej czy na jakiegoś emaila ( którego nie znam :) :)) No chyba, że mnie nie chcecie...

A ja własnie zabieram się za robienie domowych frytek z normalnych ziemniaków. Taka zachcianka. Nie jadłam takich od czasów studiów. Zachcianka niezdrowa, mega kaloryczna ale trudno....:)

Katagorka to w razie w i tak masz szanse na prezent świąteczny od dzidzi, ja jak nie dowiem się w czwartek to przed świętami nie ma szans na wizytę więc z niespodzianki świątecznej nici.

I oczywiście zrobiłam zakupy na c&a :D Dwa komplety bodziaczków dla dzidziusia i piżamka dla mojego starszaczka, który nawiasem mówiąc ma ostatnio manię mówienia zdań w stylu "mamusiu a jak będę malutkim dzidziusiem to... będę miał grzechotkę albo będę spał w łóżeczku albo będę wrzeszczał w nocy. I na nic tłumaczenia że on już był malutki i teraz będzie coraz większym chłopczykiem. Ale o dzidziusiu mówi cały czas że jak urośnie to będzie się z nim bawił ;)

Hehe jakbym słyszała moja Gabi ona też chce być jeszcze dzidziusiem

Kokardkaa to tak jak u mnie, 20-22 tydzień wypada przed świętami i na polowkowe lekarz mnie wysyła do innego, żeby kontrolnie zbadal - takie sprawdzenie samego siebie. Juz się doczekać nie mogę, bo ten drugi uchodzi za jakiegoś specjaliste od usg. A normalna wizyta u mojego juz w środę - jeszcze 3dni, żeby się dowiedziec czy wszystko ok. A moze juz cos tam u bubka wypatrzy :D

Co do kiszonej, to z godzinę temu tesciowka mi dala caly talerzyk - mmmmmmniam:-p, a o fasolce po bretońsku mężowi tez dzis mowilam, wiec jakbyście mój smak czytamy ;)

Domi ja mam tą poduche. Polecam.w 1 ciąży sen mi ratowała. Teraz też z nia spałam ale chwilowo poszła w dostawke bo piersi mnie nie bolą i mogę ba pół brzuchu spać.
Ja mam wizytę 3.12 potem niewiem kiedy albo przed sylwestrem albo parę dni po

Czarnulka zależy jaka jest przyczyna twojej bezsenności.jesli nie możesz znaleźć sobie pozycji bo sobie coś uciskasz to warto

reklama
Do góry