reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Matik, bez oceny lekarza pewnie sie nie obędzie. Mi promieniowało przez pośladek naokoło nogi do kolana i jednocześnie klulo w przeciwnej pachwinie, ale mam wysunięty dysk i wiem, ze przy moich wynikach bezpieczniej jest dla mnie leżeć na brzuchu. Choć we wrześniu było już tak źle, że trzy czy cztery dni prawie w ogóle nie mogłam chodzić, bo jak poszłam w nocy do łazienki, to tak bolało, że szłam po ścianach i balam się ze nie wrócę do łóżka, tylko padnę po drodze. Na Twoim miejscu skonsultowalabym to u lekarza.

reklama
Matik ja tez mialam podobny ból jakies 2tygodnie temu. Caly dzien bolal mnie wzgorek lonowy,pachwina i nie moglam podniesc nogi. Pomogło mi lezenie i lekkie masowanie. Na drugi dzien bolalo mniej a pozniej przeszlo do konca. Moim zmartwienien na chwile obecna jest tylko tetno, ktore podczas chodzenia dobija do 120 :(

Corrine brawo za odwage z pieluchani. Ja bym się nie podjęła bo te wkłady trzeba prac jak tetra.
Owszem noworodek zużywa dużo pieluch bo sporo kupek robi tak ok 8 dziennie idzie ale później maleje do 5-6.
Ja używałam organy pampersow i jak dla mnie były najlepsze bo w szpitalu zamienilam się na kilka dady ale jakieś takie grube były.
Nigdy też bam nie przeciekla pieluszka.szukalam zawsze promocji by 1 pampers nie kosztował więcej niż 70 gr jak była promocja to naraz kupowałam kilka pudel

Cześć dziewczyny!:)

Czytam Was i czytam i ciężko nadrobić:D

Jeżeli chodzi o zaparcia, to mi pomagają tylko suszone śliwki i niestety nic poza tym:/ gruszki wcinam codziennie, ale nie działają na mnie:p

Susel oprócz tego co dziewczyny pisały ja stosowałam Uniben, Fiorde, inhalacje z Inhalolu i salviasept do płukania, bo miałam nos i gardło zawalone dosyć mocno...

Matik z tym bólem to nie doradzę, bo sama takich nie miałam - miałam kłucia, o których mój gin powiedział, że to normalne, a ostatnio takie jak na okres, ale lżejsze... Chyba bym zadzwoniła do lekarza na Twoim miejscu, ale ja to panikara straszna jestem...

Katagorka bukiet cudowny!:)

Corrine mi też gin kazał brać acard niestety, bo mam walnięte przepływy w naczyniach i powiedział, że grozi mi nadciśnienie ciążowe... Boję się jak nie wiem co szpitala i mam nadzieję, że jakoś się wszystko unormuje i mnie to ominie... Najgorsze, że od kilku dni zaczynam mieć obrzęki i obolałe nogi, a wiem że to dobrze nie wróży...

Sny mam takie teraz, że można by książkę pisać:D Ogólnie wojna i inwazje kosmitów prawie codziennie:D

Matik wybieraszcsie do lekarza?? Nadal boli??

Corrine my kupujemy pampersy albo w rossmanie albo w lidlu. Przewaznie w promocyjnej cenie zeby podobnie jak u karenm nie wychodzilo wiecej niz 70 gr. Wczesniej uzywalam bialych pampersow teraz zielonych.

Ja tez 25.11 mam imieniny:)

A my właśnie wróciliśmy z wycieczki do Czech. W sumie to pojechaliśmy na wyzerke tj zupę czosnkowa i gulasz z knedlikami.mmm pycha.

Corrine ja nie wiem czy się odwaze na takie pieluszki... Pampersy to jednak wygoda...

Matik ja niestety Ci nie pomoge bo nie miałam czegoś takiego ale na Twoim miejscu jutro poszlabym do lekarza...

Verna ciekawe sny:) ja swoich nie pamiętam...

To mamy az 3 Kasie?? Ciekawe:)

Miłego wieczorku wszystkim zycze:)

Karenm mmmm pychota:D takim gulaszem też bym nie pogardziła!;D Ale co tam - ja dziś byłam u rodziców i mama tak mi podogadzała z jedzonkiem, że siedzę i brzuch mi pęka w szwach teraz:D

A Kasia to pierwsze nasze imię jakby w brzuszku siedziała dziewczynka;D ...będzie Kubuś, ale może Kasia będzie następna, kto wie:p

reklama
Cześć!
Ja byłam w meksykanskiej na pysznym obiadku ;) a wczoraj na 18nastce także ledwie dziś chodzę z przejedzenia ;)

Matik trzymaj się i daj znać co i jak :*

Ja ostatnio robiłam rozeznanie w pampersach i u nas paczka 74 pampersow kosztuje £8 a w promocji dwie paczki za £15. Także tragedii nie ma, a jakbym miała cały czas myślec o pieluszkach czy mam wyprane, pralka non stop by pewno szła, proszek, prąd czy ja wiem czy to takie ekologiczne? Pampersy to jednak wygoda.

Życzę miłego wieczorku i pewnie tygodnia bo od jutra praca - czemu te weekendy tak lecą ? ;(

Pozdrawiamy z pimpusiem ;)

Do góry