reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Ja nie mam problemów ze spaniem na lewym boku, chyba mi zostało to już z poprzedniej ciąży ;) ale nie powiem, spania na brzuchu mi brakuje.

Chyba muszę wieczorem zrobić sobie kanapkę z masłem i czosnkiem bo nie chce mi przejść to zawalone gardło. Leczę się sokiem malinowym, świeżą żurawiną i imbirem. Jak widać z marnym skutkiem :-/

reklama
Taka kanapka z masłem i czoskiem tez jest dobra na wieczór, nie musi byc mleko, powodzenia w leczeniu :)

Dostałam wczoraj taki koszyczek od córci

Załączniki

• 1416741759374.jpg
    1416741759374.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 46
DZiewczyny pomóżcie
Boli mnie okropnie lewa noga i krocze z lewej strony i nie pomaga leżenie ani na lewej ani na prawej ani na plecach, co to moze byc???

Tak jakby naciągnięte ścięgno
Ale ja sie boje zeby rozwarcia nie było Jak to sprawdzic albo cicho moze byc ?
Wczesniej juz tak tez bolało ale delikatnej raz z lewej raz z prawe i myslałam ze to dzidzia gdZies uwiera ale teraz całą noc boli :(

Boli bez zmian do tej pory , co może byc ?

Siemanko, witam się :* dziś piżama party... Bo czuję się...Nie no, właściwie wgl się nie czuje... Po 5 zasnęłam, masakra :( chyba bede musiała pić melise przed snem w litrach, bo inaczej ciężko to widzę :(

Katagorka kwiaty prześliczne.
Susel ja wczorajszy dzień i noc meczyłam się z zatokami ale dziś rano wstałam i jakoś mi przeszło (zobaczymy wieczorem) Chyba dziś też na kolacje pojem sobie czosnku bo miodu i syropu z malin mam dość. Lubię gorzką herbatę a to jednak osładza.
Matik nie pomogę bo nie mam zielonego pojecia co to może być z takich bóli to w krzyżu mnie łupało a tak to pobolewanie związku z rozciąganiem się macicy.
O dziwo dziś się lepiej czuje od godz 14 od paru dni chodziłam jak ząbiak, bez siły jakby mnie gorączka brała, a tak poza uporczywym katarem da się znieść.
Aha ja na gardło kupiłam tabletki homeogene (jak dobrze pamietam) i halsy i przeszlo.
Miłego popołudnia zajrzę wieczorem

Matik martwisz mnie...ale ten ból ci promieniuje?? moze to przypadkiem jakaś rwa kuszowa?

albo poprostu macica uciska jakis nerw??

ja tak raz miałam...cała noc mnie bolała i dretwiała cała noga, ze az ciągnęło do stopy:confused:

reklama
Dziewczyny proszę o priv dziewczyn które chcą mieć dostęp do wątku zamkniętego:-) albo utworze nowy temat i tam utworzymy wspólną listę osób!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry