reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Mnie troszkę zdenerwowało z tym zamkniętym wątkiem ze jak ruszył na poważnie pomysł z 2 tyg temu to nagle z 5 dziewczyn się ujawniło i jakoś dalej nie piszą.

Suselku sama zachęcałam by się dziewczyny dopisywaly do listy bo ja często po wizycie kogoś patrze w którym jest tyg wiec fajnie jakby się dopisały.w końcu to już conajmniej 3 skończone mies ciąży za każdą.

Jeju jakie chwytają mnie zachcianki. Wczoraj mąż o 23 biegl do żabki po wasę i serek hochland z szynką. Do tego od kilku dni ciągle bym spała. Jakoś gorzej czuje się w tej ciąży niż poprzedniej ale mdłości i juz na szczęście odeszły.

AA kupiłam wczoraj ciuszki w c&a dla maluszkow bo do dziś mają -23% a jakościowo są bardzo fajne i dużo dla synka mam od nich i zawsze mu zamawiam stamtąd.przy okazji i sobie sweterek zamówiłam

reklama
Hej:) mi to wszystko jedno kiedy zamknięty będzie bo praktycznie za chwile grudzień wiec żadna różnica:)
myślę ze karenm chodziło o to ze jak na takim wątku otwartym ktoś się odezwał raz czy dwa to nie powinien mieć dostępu do zamkniętego :)

Witam się niedzielnie, no niestety chorupsko nie chce odpuścić.Zobacze co jutro zadecyduje chirurg i jak nic nie zrobi to idę do lekarza bo domowe sposoby nic mi nie dają.

Ale się rozpisałyście czytam jakąś godzinkę a to tylko wczorajsze popołudnie było.
Witam nową mamusie.
Lisica trzymam &&& za wyniki
Magniesia cudne ciuchy, daj znać jak jakościowo leginsy bo mnie kuszą i czy nie lepiej te ocieplane wziąść.

Udanej niedzieli i zdrówka dla nas:-)

Karen dzięki za info o c&a pewnie dziś coś zamówie jak nie zapomne ;) też lubie ich ciuchy.

Co do zamkniętego to jestem zdania że jest jak najbardziej potrzebny, na sam początek te osoby które już trochę " znamy" czyli te co się urzielają. Nowe osoby bedą dodawane gdy lepiej je poznamy bo przecież na razie otwarty też zostaje i pisać tutaj też będziemy. Nie że zapraszamy do zamkniętego każdego kto napisał jeden post i na tym koniec. Bo chyba nie o to chodzi tylko żebyśmy mogły swobodnie pisać w swoim gronie.

Katagorka chce bo będzie można bliżej się poznać dać zdjęcia. Ja jestem na zamkniętym forum z sierpniowek i mimo że dzieci duże juz to dalej prężnie działa forum.
Tylko właśnie nie każdego od razu zapraszac co napisze ze chciałby z nami pisać zwłaszcza ze otwarte wątki dakej będą

Super ze w c&a promocje ja dzis jade z moja dzidzia kupic buty jej na zime bo nie ma to pewnie zawitam!!!!

Ja bym juz chciała watek zamkniety moglabym pokazać siebie itd:-D i poznac bliżej dziewczyny tu z okolicy bo jest ich trochę:-D

Ale mnie bola plecy:/ moja ulubiona pozycja do spania było zawsze na brzuchu ewentualnie na lewym boku ... Teraz na brzuchu spać nie będę a lewy bok jak tylko się na nim poloze to czuje taki przeszywajacy bol ze nie uleze nawet minuty tak... Na prawym boku i na plecach nigdy nie spalo mi się wygodnie wiec od dziś spie na stojąco chyba :) wszystko mnie boli alaaa:( chyba muszę iść na jakiś masaż...

reklama
Do góry