reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Mnie troszkę zdenerwowało z tym zamkniętym wątkiem ze jak ruszył na poważnie pomysł z 2 tyg temu to nagle z 5 dziewczyn się ujawniło i jakoś dalej nie piszą.

Suselku sama zachęcałam by się dziewczyny dopisywaly do listy bo ja często po wizycie kogoś patrze w którym jest tyg wiec fajnie jakby się dopisały.w końcu to już conajmniej 3 skończone mies ciąży za każdą.

Jeju jakie chwytają mnie zachcianki. Wczoraj mąż o 23 biegl do żabki po wasę i serek hochland z szynką. Do tego od kilku dni ciągle bym spała. Jakoś gorzej czuje się w tej ciąży niż poprzedniej ale mdłości i juz na szczęście odeszły.

AA kupiłam wczoraj ciuszki w c&a dla maluszkow bo do dziś mają -23% a jakościowo są bardzo fajne i dużo dla synka mam od nich i zawsze mu zamawiam stamtąd.przy okazji i sobie sweterek zamówiłam

reklama
Hej:) mi to wszystko jedno kiedy zamknięty będzie bo praktycznie za chwile grudzień wiec żadna różnica:)
myślę ze karenm chodziło o to ze jak na takim wątku otwartym ktoś się odezwał raz czy dwa to nie powinien mieć dostępu do zamkniętego :)

Witam się niedzielnie, no niestety chorupsko nie chce odpuścić.Zobacze co jutro zadecyduje chirurg i jak nic nie zrobi to idę do lekarza bo domowe sposoby nic mi nie dają.

Ale się rozpisałyście czytam jakąś godzinkę a to tylko wczorajsze popołudnie było.
Witam nową mamusie.
Lisica trzymam &&& za wyniki
Magniesia cudne ciuchy, daj znać jak jakościowo leginsy bo mnie kuszą i czy nie lepiej te ocieplane wziąść.

Udanej niedzieli i zdrówka dla nas:-)

Karen dzięki za info o c&a pewnie dziś coś zamówie jak nie zapomne ;) też lubie ich ciuchy.

Co do zamkniętego to jestem zdania że jest jak najbardziej potrzebny, na sam początek te osoby które już trochę " znamy" czyli te co się urzielają. Nowe osoby bedą dodawane gdy lepiej je poznamy bo przecież na razie otwarty też zostaje i pisać tutaj też będziemy. Nie że zapraszamy do zamkniętego każdego kto napisał jeden post i na tym koniec. Bo chyba nie o to chodzi tylko żebyśmy mogły swobodnie pisać w swoim gronie.

Katagorka chce bo będzie można bliżej się poznać dać zdjęcia. Ja jestem na zamkniętym forum z sierpniowek i mimo że dzieci duże juz to dalej prężnie działa forum.
Tylko właśnie nie każdego od razu zapraszac co napisze ze chciałby z nami pisać zwłaszcza ze otwarte wątki dakej będą

Super ze w c&a promocje ja dzis jade z moja dzidzia kupic buty jej na zime bo nie ma to pewnie zawitam!!!!

Ja bym juz chciała watek zamkniety moglabym pokazać siebie itd:-D i poznac bliżej dziewczyny tu z okolicy bo jest ich trochę:-D

Ale mnie bola plecy:/ moja ulubiona pozycja do spania było zawsze na brzuchu ewentualnie na lewym boku ... Teraz na brzuchu spać nie będę a lewy bok jak tylko się na nim poloze to czuje taki przeszywajacy bol ze nie uleze nawet minuty tak... Na prawym boku i na plecach nigdy nie spalo mi się wygodnie wiec od dziś spie na stojąco chyba :) wszystko mnie boli alaaa:( chyba muszę iść na jakiś masaż...

reklama
Do góry