reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Rukmini, ja osobiście odbieram Twój post jako dobre wiadomości. Trzymam za Ciebie kciuki :*

Pozostałe wieści też są dobre, więc chyba faktycznie ten drugi trymestr jest lżejszy i nieco z górki :)

Didi, mi gin powiedział, że płeć dopiero ok. 20 tyg, więc w sumie nie będę płakała jak nic nie wykryje za tydzień :) tyle wytrzymałam, to i te 4 tygodnie jeszcze dam radę :)

reklama
Dobry wieczór przepraszam że tak późno ale musiałam polecieć po wizycie do pracy zawieść zwolnienienie potem do rodziców pochwalić sie dobrymi wieściami i nareście wróciłam do domku i mam dla was czas :-) Kochane jestem przeszczęśliwa mimo tego że się okazało ze mam zapalenie pęcherza mój dzidziuś ma już 12 cm i okzał się chłopcem jestem tak szcześliwa ze nie umiem tego opisać dzidzius slicznie rozkładał nużki i było widać jaderka i siusiaczka kocham go nad życie mój mały książe :-) I oczywiście nie obyło się bez zakupów kupiłam buciki ,rekawiczki,,body , bluzeczke i spodenki takie sliczne cudeńka kolejna wizyta już 4 grudnia.
I oczywiście gratuluje pozostałych udanych wizyt :-D

Oczywiście że się pochwale wkleje na odpowiedni wątek tylko jutro bo dziś jestem tak szcześliwa że szok marzę tylko otym aby wrócił z pracy mój Skarb bo chcę go przytulić i cieszyć się z nim tą naszą nowiną dzwoniłam do niego jak tylko wyszłam z gabinetu ale to nie to samo co móc się przytulić i cieszyć się razem tą chwilą

kropeczka gratulacje udanej wizyty i małego mieszkańca w brzuszku!

dziewczyny super, że wizyty udane.

majówka zdrówka życze!

Rukmini czyli wszystko na dobrej drodze u CIebie :)

Dziękuje dziewczyny :* Mitaginka fajnie by było jak byś się dowiedziała ale najważniejsze żeby było wszystko ok na jutrzejszej wizycie i tego ci życzę z całego serduszka:-) Już to mówiłam dzisiaj ale jestem mega szczesliwa az mogła bym to wykrzyczeć całemu światu ze bede miała synka :-)

reklama
Do góry