reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

My grudzien mamy imprezowy, takze sylwester chyba spedzimy sami

Dzieci czesto maja czkawke, moj mial nawet kilka razy dziennie, z czasem to bylo irytujace, co nie zmienia faktu ze to na pewno nie czkawka bo jest za wczesni :)

Gratuluje udanych wizyt i czekamy na dalsze dobre wiadomosci, inne juz nie beda, wczoraj czytalam ze od 16 tyg raczej poronienie sie nie zdaza takze teraz tylko zeby dzieciaczki zdrowo sie rozwijaly

reklama
Hej dziewczyny ;-)
Gratuluję udanych wizyt :-)

Co do drgań brzucha tez to mam... I jest kompatybilne z moim sercem :-D odkryłam to jakiś czas temu gdy chciałam na leżąco fote cyknąć...czyli raczej to nasze serca, a nie maluch, czkawka czy coś ;-)

Ja dziś mam lepszy dzień to wybrałam się w końcu do DM bo mi się szampony itd kończyły, przy okazji wpadłam w dział dziecięcy... Boooze! dziewczyny! normalnie czułam się jak dziecko we mgle :-D spędziłam tam 30 minut i ostatecznie kupiłam termometr do wanienki, szczoteczkę z grzebykiem do czupryny, nożyczki do paznokci, patyczki higieniczne i wkładki laktacyjne. Najbardziej jednak jestem zadowolona z bucików i pluszaka z pozytywną <3 więcej nie brałam, żeby nie przedobrzyc z dźwigniem ;-)

Majowka fakt, szaleje i chwilami zastanawiam się czy aby nie za wcześnie... No ale... Nie potrafię się powstrzymać :p
Na wyprzedaży tez pewnie zaszaleje :-D w końcu będę znała juz płeć :-D chyba ;-)

A Tobie zdrówka :-*

super wieści z wizyt czekamy na więcej :)

Didi z filmiku możesz porobić sobie super fotki :)

Czarnulka szalejesz szalejesz :)

Majówka zdrówka dla Ciebie

a ja położyłam młodego, teraz pod prysznic i spać. Jutro ruszam na zakupy mikołajowe a synio jedzie do babci w tym czasie, mam nadzieje że znajdę coś dla niego bo na razie to pomysłów brak. jeszcze coś dla półrocznej panienki i też pustka w głowie ehhh Pewnie też nie opre się żeby czegoś dla maleństwa nie kupić jak już będę w tych dzieciowych sklepach :D nie będę szaleć bo nie wiem kto tam u mnie mieszka ale jakiegoś bodziaczka zakupię hehe ;)

reklama
Dostałam receptę na solpadeine, tak na początek. (Niby nie wolno w ciąży, ale mam brać). Ma mi pomóc wygrać z bólami głowy.
Ponieważ moje "wybitne obniżenie nastroju" jest bardzo powiązane z tymi właśnie bólami, gin. uznał, że zaczniemy od wyeliminowania bólu głowy i może będzie lepiej z resztą.
Jakby nie było, mam dzwonić i będziemy dalej myśleć.
A.. i nie ma obowiązku cieszenia się z ciąży. Tzn. nawet jeśli nie będę jej akceptować do samego końca i o każdą złą rzecz obwiniać dziecko, to jest to nadal całkowicie normalne i mam sobie na to pozwalać.

Do góry