reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Kropeczka gratuluje Synusia :-)

Mitaginka trzymam &&&&& za wizyte.

Ja adliczam dzien za dniem do pierwszego grudnia a to jeszcze tyyyyle dni, chce tylko uslyszec ze z malenstwem wszystko dobrze.

Ja ostatnio mam takiego lenia, nic mi sie nie chce, jeszcze dzis moge sie poobijac a jutro musze zabrac sie za ogarniecie mieszkania bo na syf juz patrzec nie mozna :-p

A w piatek moj kochany ma urodziny i w koncu wyrwiemy sie z czterech scian i spedzimy z soba milo caly dzien :-)

Mitaginka powodzenia na wizycie .

A ja mam imieninki we wtorek i w sobote chce zrobić coś pysznego do jedzenia. Przyjdą przyjaciele . I tak będą odwiedzać nas teraz do połowy grudnia :-D

Czarnulka oj dzial dzieciecy w DM tez mi nie obcy haha :-D tam mozna sie zapomniec, ostatnio bylam w sobote i nie zakumalam ze wczesniej zamykaja i mnie babka musiala wyprosic bo ja bym chyba wogole nie wylazla :-p

A bylas moze w h&m na dziecięcym? Tam to dopiero mozna dostac zajobki :-D mam nadzieje ze pierwszego sie dowiem czy mam lokatora czy lokatorke to jak ja wpadne w te wszystkie sklepy to pomysla ze jakas warjatka ;-)

Hejka dziewczyny.
Kropeczka gratulacje duuużego synka, czytając twój post miałam wrażenie, że przesyłasz nam tu mega duzo pozytywnej energii, na prawdę widać że jesteś przeszczęśliwa, oby każda z nas tak miała.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Po nocy spędzonej z szalikiem gardło dalej boli ale sie nie poddaje i walczymy z dzbanem ciepłej słabej herbaty raz z miodem a raz z sokiem malinowym.
Poszłam rano do apteki prosząc o coś na ból gardła informując że jestem w ciązy a farmaceutka (jakaś nowa i anemiczna) mówi |: o w ciąży to może coś do psikania albo nie do płukania...a może cholinex bo kiedyś uczono mnie że chyba można go stosować w ciąży ale na ulotce jest napisane że nie wolno...
Podziekowałam Pani i wyszłam z niczym.

a tak w ogóle dzień dobry dziewczyny :)

majówka na gardło mi pomaga homeogene, biorę jeden za drugim i mi ból przechodzi. Homeopatię można stosować w ciąży. I na przeziębienie oscilloccocinum.

reklama
Islę można na gardło w ciąży.
Ja w homeopatię nie wierzę. Już taniej sam cukier jeść.
Na gardło ssałam też gardlox (ziołowy). Na opakowaniu nie napisali, że nie wolno w ciąży, tylko że się nie zaleca.. więc brałam.

Obudził mnie ból głowy.. Chyba się wybiorę po te nowe leki. Ale na razie wzięłam paracetamol, bo nie mogę z łóżka wyjść.
Ostatnio mam problemy z zasypianiem. Kładę się do łóżka ok 1, zasypiam ok 2-3 i potem nie mogę się dobudzić przed 10..

Do góry