reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Rukmini moja tesciowa jest pediatrą laryngologiem i po kilku latach kiedy widziała, że tradycyjna medycyna niejednokrotnie wymiękała, wzięła sie za homeopatię, ma którąśtam specjalizację / stopień z niej i powiem Ci, że wiele razy wyciągnęła nas z poważnych chorób. Też podchodziłam sceptycznie do czasu. Jeszcze my możemy mówić o placebo, ale Jasiek ma niewiele ponad rok i u niego się sprawdza.
Każdy jednak ma prawo do swojego zdania.
To ja mogłabym spać kiedy tylko się da. Tak się składa, że kładziemy się ok 24 z mężusiem, bo zawsze jest coś do zrobienia. A wstajemy po 7.

Hej ja jestem w CH i czekam na meza udalo mi się upolowac body 5 pack unisex tak mysle. .. po cale 17 zl:-D moe znam jeszcze płci wiec ostrożnie podchodze do zakupów :-D

Majówka tak samo mysle, że Kropeczka zasiała tu ogrom optymizmu :) super, że już znasz płeć Kropeczko ;)

Co do bólu glowy, to dziś u mnie się znowu stał tematem dnia :/ ale popiłam apap kawą i chyba zaczynają być efekty :)

Powodzenia Mitaginka:)

kropeczka gratuluje!
Tez bym chciała już wiedzieć:-)
Co do witamin to ja osobiście trochę się boje ponieważ udowodnili, że kobiety biorące witaminy rodzą większe dzieci.W ciąży z Polcią brałam i ważyła 4250. Podobno drugie dzieci z reguły rodzą się większe, a ja jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:szok::-)
Dałam się namówić na omegamed optima forte-one mają tylko kwasy omega,kwas foliowy,witaminę D, jod i żelazo. No ale cena dosyć wysoka.
A wy co sądzicie o witaminach?bierzecie?jakie?
Pozdrawiam miłego dnia:-)

no właśnie mój gin nie jest za bardzo za witaminami, ale poprzednią ciąże miałam anemię, synek też urodził się z anemią i ogólneie z tego co jem to raczej nie dostzrcze sobie tylu witamin i już najwyższa pora coś wybrać. Patrzyłam na omega med ale cena koszmarna i dlatego też szukam czegoś tańszego a też wartościowego. I ważne abym jadła 1 tabletkę dziennie a nie kilka.

Tez tak słyszałam z tymi witaminami i biorę co 2 dzien ;(
Jak byłam. Bliźniakami w ciaży to lekarze mówili seam tendencje go dużych dzieci i gdyby to było 2 to z 5 kg by ważyło ;0
Wiec sie teraz trochę obawiam
Bo moja kuzynka właśnie takie dziecinnie rodziła też
Uf

reklama
Ja biore vita-miner prenatal co drugi dzien. Jak sie skonczy ( a w sumie mam 60 tabletek) to kupoe witamimer prenatal dha. Teraz podpijam córce tran. Tez slyszalam ze od przewitaminowania sa duze dzieci wiec ja dziekuje. Moja miala 3200 jak sie urodzila i to w sam raz.

Do góry