reklama
E
Eweli85
Gość
Rukmini moja tesciowa jest pediatrą laryngologiem i po kilku latach kiedy widziała, że tradycyjna medycyna niejednokrotnie wymiękała, wzięła sie za homeopatię, ma którąśtam specjalizację / stopień z niej i powiem Ci, że wiele razy wyciągnęła nas z poważnych chorób. Też podchodziłam sceptycznie do czasu. Jeszcze my możemy mówić o placebo, ale Jasiek ma niewiele ponad rok i u niego się sprawdza.
Każdy jednak ma prawo do swojego zdania.
To ja mogłabym spać kiedy tylko się da. Tak się składa, że kładziemy się ok 24 z mężusiem, bo zawsze jest coś do zrobienia. A wstajemy po 7.
Każdy jednak ma prawo do swojego zdania.
To ja mogłabym spać kiedy tylko się da. Tak się składa, że kładziemy się ok 24 z mężusiem, bo zawsze jest coś do zrobienia. A wstajemy po 7.
co uważacie o tych witaminach
Feminovit+DHA - 30 kp. witaminy dla KOBIET w CIĄŻY (4779990793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Feminovit+DHA - 30 kp. witaminy dla KOBIET w CIĄŻY (4779990793) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
vivid
Fanka BB :)
Majówka tak samo mysle, że Kropeczka zasiała tu ogrom optymizmu super, że już znasz płeć Kropeczko
Co do bólu glowy, to dziś u mnie się znowu stał tematem dnia :/ ale popiłam apap kawą i chyba zaczynają być efekty
Powodzenia Mitaginka
Co do bólu glowy, to dziś u mnie się znowu stał tematem dnia :/ ale popiłam apap kawą i chyba zaczynają być efekty
Powodzenia Mitaginka
kropeczka gratuluje!
Tez bym chciała już wiedzieć:-)
Co do witamin to ja osobiście trochę się boje ponieważ udowodnili, że kobiety biorące witaminy rodzą większe dzieci.W ciąży z Polcią brałam i ważyła 4250. Podobno drugie dzieci z reguły rodzą się większe, a ja jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:-)
Dałam się namówić na omegamed optima forte-one mają tylko kwasy omega,kwas foliowy,witaminę D, jod i żelazo. No ale cena dosyć wysoka.
A wy co sądzicie o witaminach?bierzecie?jakie?
Pozdrawiam miłego dnia:-)
Tez bym chciała już wiedzieć:-)
Co do witamin to ja osobiście trochę się boje ponieważ udowodnili, że kobiety biorące witaminy rodzą większe dzieci.W ciąży z Polcią brałam i ważyła 4250. Podobno drugie dzieci z reguły rodzą się większe, a ja jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:-)
Dałam się namówić na omegamed optima forte-one mają tylko kwasy omega,kwas foliowy,witaminę D, jod i żelazo. No ale cena dosyć wysoka.
A wy co sądzicie o witaminach?bierzecie?jakie?
Pozdrawiam miłego dnia:-)
no właśnie mój gin nie jest za bardzo za witaminami, ale poprzednią ciąże miałam anemię, synek też urodził się z anemią i ogólneie z tego co jem to raczej nie dostzrcze sobie tylu witamin i już najwyższa pora coś wybrać. Patrzyłam na omega med ale cena koszmarna i dlatego też szukam czegoś tańszego a też wartościowego. I ważne abym jadła 1 tabletkę dziennie a nie kilka.
Matik2012
Tez tak słyszałam z tymi witaminami i biorę co 2 dzien ;(
Jak byłam. Bliźniakami w ciaży to lekarze mówili seam tendencje go dużych dzieci i gdyby to było 2 to z 5 kg by ważyło ;0
Wiec sie teraz trochę obawiam
Bo moja kuzynka właśnie takie dziecinnie rodziła też
Uf
Jak byłam. Bliźniakami w ciaży to lekarze mówili seam tendencje go dużych dzieci i gdyby to było 2 to z 5 kg by ważyło ;0
Wiec sie teraz trochę obawiam
Bo moja kuzynka właśnie takie dziecinnie rodziła też
Uf
reklama
asiaf
Ja biore vita-miner prenatal co drugi dzien. Jak sie skonczy ( a w sumie mam 60 tabletek) to kupoe witamimer prenatal dha. Teraz podpijam córce tran. Tez slyszalam ze od przewitaminowania sa duze dzieci wiec ja dziekuje. Moja miala 3200 jak sie urodzila i to w sam raz.