reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Mi czasem tak bije serce, że czuje, że całe ciało pulsuje, więc nie zdziwiłoby mnie lekkie drganie na brzuchu :) też ostatnio tak miałam, że jak dotknęłam brzucha to czułam pulsowanie, ale uznałam, że to po prostu od mojego serca.

reklama
Łeeee nie cierpię konserwowej, za to mam żółtą świeżą w lodówce. Od dziecka uwielbiam kwaśne rzeczy (kapustę i ogórki kiszone, kwaśne owoce - mandarynki, kiwi) i nadal mi tak samo smakują. Nie odczuwam jakichś konkretnych zachcianek, raczej niechcianki :) Śledzia ostatnio kupiłam, ale nawet nie miałam chęci go zjeść, więc mąż się z nim uporał :)

Ja tez weszlam a tu cisza po wizytach.
Ja dzis kupilam ulubione koreczki po kaszubsku. Ulubione przed ciaza a w ciazy jem 3 raz.
Ja z tych ktore szklanke widza do polowy pelna i zazwyczaj wszystkich podnosze na duchu.

Nie wiem kto mieszka w brzuszku dalej mam film może któraś się czegoś dopatrzy ale musiałabym wysłać na priv bo tak nie chce...a tak to wszystko ok..

reklama
Co prawda nie informowałam, ale też jestem świeżo po dzisiejszej wizycie. Z maluszkiem wszystko dobrze. Tak się wiercił, że trudno było go pomierzyć, ale udało się (CRL - 6,08cm). :-) Kolejna wizyta 16 grudnia.

Do góry