reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Katagorka20- Dzień dobry :D

Własnie wstałam z łóżka i walczę ze sobą- iść jeszcze spać, czy się ogarnąć i wstać xD
Czuję się średnio, bo głowa jakbym z ciśnieniem coś miała trochę boli, ale nie ma tragedii.

Miłego dnia :)

reklama
Mnie dziś tata wyręczył i zawiózł właśnie młodą do przedszkola . W takim razie poleze sobie jeszcze troszkę w łóżku :-) jutro już ja ją muszę zaprowadZić. Jejku jak jej nie chce się wstawać do tego przedszkola...mnie z resztą też średnio.
Mam nadzieję ze będzie jak najdłużej zdrowa bo ostatnio to gościem jest w przedszkolu ale to tylko dlatego bo ja w domu więc możemy

A no pewnie, niech mała korzysta póki może :))

Ja pierwotnie miałam mieć dziś wolne i miałam iść na próbną, ślubną fryzurę, ale nici z planów, bo na 13 Arbeit :/

Miłego dnia życzę, uciekam wykorzystać chwilę i ogarnąć troszkę w domciu :D

No niestety tak się nie da :-( trzeba się trzymać godzin z umowy :p
Ja jak tylko jest zdrowa to wolę żeby była w przedszkolu tam korzysta bo mimo ze ma 4 lata to jest w zerówce z pieciolatkami i dużo się uczą .a w domu normalnie teraz w ciąży mi się nie chce :-(

Moi chłopcy juz poszli właśnie jeden do pracy drugi do niani.ja od sob wieczorem jestem chora.tak źle się czuję głową boli z nosa jak z kranu leci.masakra. cebula czosnek cytryna nie pomagają.
Możecie coś polecić oprócz mleka z miodem (nie pije mleka) .

Miłego dnia.

WizYtuje któraś dziś?

Cześć Dziewczyny!:)

Karenm ja taka chora byłam coś koło 9 tyg - bardzo mi pomagały inhalacje z Inhalolu, na gardło ssałam Fiorde i płukałam Salviaseptem... Poza tym psikałam Unibenem (tańsza wersja Tantum verde)... no i wiadomo - domowe sposoby - gorąca słabiutka herbata z dużą ilością cytryny i malinami, syrop z cebuli (którego za dużo niestety nie wypiłam, bo wtedy po nim mega mdłości miałam;P ) ... Dobry też na gardło jest Salvigol, ale to ciężko dostać, przynajmniej u mnie w mieścinie....
Do nosa możesz kupić sobie też wodę morską, ale u mnie ten inhalol załatwiał sprawę;)
Super pomagało, a lekarz pozwolił te leki bez problemu... Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam:)

reklama
Do góry