reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
mAgnesia no dziwnie, ale co mam zrobić jak taka trochę wiedźma jestem ;-)

Podłoga położona, wszystko ogarnięte, jestem zadowolona:-D i chyba maluszek tez, bo czuję że się przemieszcza i smyra mamusie :-D

mAgnesia na 3 piętro jakbym weszla to bym tetno miala 160 ja mam zadyszke nawet przy przejsciu z pokoju dk kuchni albo podczas intensywnej rozmowy.

Czarnulka to ja tak mam raczej w pozytywna strone. Maz sie ieje ze musze duzo i swiadomie marzyc bo moje marzenia i dobre wrozby maja moc sprawcza ;)

Rukmini popatrz wh&m . Mama kupila mi super spodnie ciazowe xs chyba za10 euro we wloszech ale u nas jest ta sama kolekcja.
Znow sie skusilam navubranko dlaMaluszka. Kolejna pare spodni :)

Witam wieczorowo :)

Dziś nawet nie miałam czasu u zajrzeć, bo do pracy na 8, wróciłam o 16 i już miałam gości. Planowo miałam mieć dziś, jutro i wtorek wolny, ale nici...
Jutro na 13-21 :/

Mam nadzieje, że nie zabiorą mi chociaż tego wtorku ;D

Czuję się okej, czuje, że brzusio rośnie... tzn.. nasz Skarb :D

Byle do 5.12, do wizyty u lekarza :), to będzie ok 18 tygodnia, to już może poznam płeć Skarbka nie? ;))

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego wieczorku i dobrej nocy- bo ja ostatnio ze spaniem to kiepsko, kręcę się non stop w łóżku... ale może dziś będzie ok :) Buziaki :)

Eweli85-jak poznam płeć we wtorek to cos tez kupie :-D
Czarulka fajnie ze udał się remont my jeszcze troszke mamy do ogarniecia
Bella82- ja za to mam zadyszke jak czytam malej książkę

Nie wiem dlaczego ale w tej ciazy ciagle martwie sie o maleństwo z 1 wszym dzieckiem za to wszystko na luzie we wtorek wyluzuje..

Dziękuję dziewczyny! powiem wam, ze głupia rzecz... A tak strasznie cieszy ;-) teraz szukamy narożnika do salonu i juz będzie super. Dalej chyba jakiś mały tv do sypialni i wtedy zabieramy się za urządzanie pokoju dla maluszka :-D
Chyba faktycznie musze sobie kombinować na pozytywnie ;-)

I maluszek mi dziś chyba chce pokazać, że jest szczęśliwy<3 no smyra co chwile z małymi przerwami :-)

A ja sie dzisiaj czuje bardzo zle, boli mnie glowa, mam mdlosci i ogolnie masakra. Chyba mi cisnienie skoczylo ale nie mama w domu cisnieniomierza :( Ide spac moze bedzie lepiej.

reklama
Do góry