reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
mAgnesia no dziwnie, ale co mam zrobić jak taka trochę wiedźma jestem ;-)

Podłoga położona, wszystko ogarnięte, jestem zadowolona:-D i chyba maluszek tez, bo czuję że się przemieszcza i smyra mamusie :-D

mAgnesia na 3 piętro jakbym weszla to bym tetno miala 160 ja mam zadyszke nawet przy przejsciu z pokoju dk kuchni albo podczas intensywnej rozmowy.

Czarnulka to ja tak mam raczej w pozytywna strone. Maz sie ieje ze musze duzo i swiadomie marzyc bo moje marzenia i dobre wrozby maja moc sprawcza ;)

Rukmini popatrz wh&m . Mama kupila mi super spodnie ciazowe xs chyba za10 euro we wloszech ale u nas jest ta sama kolekcja.
Znow sie skusilam navubranko dlaMaluszka. Kolejna pare spodni :)

Witam wieczorowo :)

Dziś nawet nie miałam czasu u zajrzeć, bo do pracy na 8, wróciłam o 16 i już miałam gości. Planowo miałam mieć dziś, jutro i wtorek wolny, ale nici...
Jutro na 13-21 :/

Mam nadzieje, że nie zabiorą mi chociaż tego wtorku ;D

Czuję się okej, czuje, że brzusio rośnie... tzn.. nasz Skarb :D

Byle do 5.12, do wizyty u lekarza :), to będzie ok 18 tygodnia, to już może poznam płeć Skarbka nie? ;))

Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego wieczorku i dobrej nocy- bo ja ostatnio ze spaniem to kiepsko, kręcę się non stop w łóżku... ale może dziś będzie ok :) Buziaki :)

Eweli85-jak poznam płeć we wtorek to cos tez kupie :-D
Czarulka fajnie ze udał się remont my jeszcze troszke mamy do ogarniecia
Bella82- ja za to mam zadyszke jak czytam malej książkę

Nie wiem dlaczego ale w tej ciazy ciagle martwie sie o maleństwo z 1 wszym dzieckiem za to wszystko na luzie we wtorek wyluzuje..

Dziękuję dziewczyny! powiem wam, ze głupia rzecz... A tak strasznie cieszy ;-) teraz szukamy narożnika do salonu i juz będzie super. Dalej chyba jakiś mały tv do sypialni i wtedy zabieramy się za urządzanie pokoju dla maluszka :-D
Chyba faktycznie musze sobie kombinować na pozytywnie ;-)

I maluszek mi dziś chyba chce pokazać, że jest szczęśliwy<3 no smyra co chwile z małymi przerwami :-)

A ja sie dzisiaj czuje bardzo zle, boli mnie glowa, mam mdlosci i ogolnie masakra. Chyba mi cisnienie skoczylo ale nie mama w domu cisnieniomierza :( Ide spac moze bedzie lepiej.

reklama
Do góry