reklama
Czarnulka7891
Fanka BB :)
mAgnesia no dziwnie, ale co mam zrobić jak taka trochę wiedźma jestem ;-)
Podłoga położona, wszystko ogarnięte, jestem zadowolona i chyba maluszek tez, bo czuję że się przemieszcza i smyra mamusie
Podłoga położona, wszystko ogarnięte, jestem zadowolona i chyba maluszek tez, bo czuję że się przemieszcza i smyra mamusie
Matik2012
Rukmini współczuje akcji
Zabiła bym ją
Czarnulka gratuluje remontu udanego
Zabiła bym ją
Czarnulka gratuluje remontu udanego
E
Eweli85
Gość
Czarnulka to ja tak mam raczej w pozytywna strone. Maz sie ieje ze musze duzo i swiadomie marzyc bo moje marzenia i dobre wrozby maja moc sprawcza
Rukmini popatrz wh&m . Mama kupila mi super spodnie ciazowe xs chyba za10 euro we wloszech ale u nas jest ta sama kolekcja.
Znow sie skusilam navubranko dlaMaluszka. Kolejna pare spodni
Rukmini popatrz wh&m . Mama kupila mi super spodnie ciazowe xs chyba za10 euro we wloszech ale u nas jest ta sama kolekcja.
Znow sie skusilam navubranko dlaMaluszka. Kolejna pare spodni
Witam wieczorowo
Dziś nawet nie miałam czasu u zajrzeć, bo do pracy na 8, wróciłam o 16 i już miałam gości. Planowo miałam mieć dziś, jutro i wtorek wolny, ale nici...
Jutro na 13-21 :/
Mam nadzieje, że nie zabiorą mi chociaż tego wtorku ;D
Czuję się okej, czuje, że brzusio rośnie... tzn.. nasz Skarb
Byle do 5.12, do wizyty u lekarza , to będzie ok 18 tygodnia, to już może poznam płeć Skarbka nie? )
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego wieczorku i dobrej nocy- bo ja ostatnio ze spaniem to kiepsko, kręcę się non stop w łóżku... ale może dziś będzie ok Buziaki
Dziś nawet nie miałam czasu u zajrzeć, bo do pracy na 8, wróciłam o 16 i już miałam gości. Planowo miałam mieć dziś, jutro i wtorek wolny, ale nici...
Jutro na 13-21 :/
Mam nadzieje, że nie zabiorą mi chociaż tego wtorku ;D
Czuję się okej, czuje, że brzusio rośnie... tzn.. nasz Skarb
Byle do 5.12, do wizyty u lekarza , to będzie ok 18 tygodnia, to już może poznam płeć Skarbka nie? )
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego wieczorku i dobrej nocy- bo ja ostatnio ze spaniem to kiepsko, kręcę się non stop w łóżku... ale może dziś będzie ok Buziaki
Eweli85-jak poznam płeć we wtorek to cos tez kupie
Czarulka fajnie ze udał się remont my jeszcze troszke mamy do ogarniecia
Bella82- ja za to mam zadyszke jak czytam malej książkę
Nie wiem dlaczego ale w tej ciazy ciagle martwie sie o maleństwo z 1 wszym dzieckiem za to wszystko na luzie we wtorek wyluzuje..
Czarulka fajnie ze udał się remont my jeszcze troszke mamy do ogarniecia
Bella82- ja za to mam zadyszke jak czytam malej książkę
Nie wiem dlaczego ale w tej ciazy ciagle martwie sie o maleństwo z 1 wszym dzieckiem za to wszystko na luzie we wtorek wyluzuje..
Czarnulka7891
Dziękuję dziewczyny! powiem wam, ze głupia rzecz... A tak strasznie cieszy ;-) teraz szukamy narożnika do salonu i juz będzie super. Dalej chyba jakiś mały tv do sypialni i wtedy zabieramy się za urządzanie pokoju dla maluszka
Chyba faktycznie musze sobie kombinować na pozytywnie ;-)
I maluszek mi dziś chyba chce pokazać, że jest szczęśliwy<3 no smyra co chwile z małymi przerwami :-)
Chyba faktycznie musze sobie kombinować na pozytywnie ;-)
I maluszek mi dziś chyba chce pokazać, że jest szczęśliwy<3 no smyra co chwile z małymi przerwami :-)
reklama
katagorka20
Dzień dobry