reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Niemartwsie chyba jednak nie idę. Nic mi to nie da, z wynikami bety czy bez nich, i tak będę się denerwować ;) może kupię jeszcze jeden test i zrobię na weekend. 26.09 idę do lekarza bo mi się luteina kończy, może już coś zobaczy...

Helloł ;)

Noc u nas nie przespana bo Nikola złapała jakiegoś wirusa wymiotuje biedaczka i ma temperaturę :( jak nie przejdzie do jutra to do lekarza będę musiała z nią iść.

Carrie - ja córkę urodziłam mając 19lat :)
Trzymam kciuki za usg :*

Niesmiala - miłego dnia w pracy :)
I dni pełnych pozytywnych wrażeń :*

Anham - witajm ;)

Niemartwsie - ja z Nikola też miałam niedoczynność tarczycy, ale córa zdrowa. Teraz biorę leki to wszystko wyregulowane jest, ale nie martw się :) będzie dobrze :*

Lisica - super, że test wyraźniejszy chociaż ja uważam.z racji mojego zawodu, że to nie jest miarodajny wskaźnik rośnięcia bety. Ale i tak bardzo się cieszę! :)

Idę miętkę córci przygotować i jakiś obiad zrobić. Miałam dziś za kwiatami latać, ale sił brak. Tym sposobem praktycznie wszystko odłożyłam na przyszły tydzień :rolleyes::confused:

Witam nowe mamusie :)
Ja 1 ciąże miałam w wieku 21 lat :)
Ajjajaj :) to były czasy rewelacyjne po porodzie migiem wróciłam do sylwetki ciekawe jak to teraz bedzie ;)

Mi jednak wizyta na 15 ran chyba sie nie uda, bo tu dzieci maja początek szkoły ale dzis sie jeszcze dowiem na która dokładnie

Gratuluje 2 kreseczek
Ja tez tylko 1 test zrobiłam w 11 dniu po owu i były 2 kreski a 13 dc było juz 40,8 HCG

I dzis zaczynam 7 tydzień wow
Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! :)

Ja urodziłam moją Nadię mając 20 lat :)

Właśnie usmażyłam małej naleśniki, a sama jakoś nie mogę na nie patrzeć :(

Mam pytanie do przyszłych mam bliźniąt. Jak Wasi partnerzy zareagowali na wiadomość o podwójnym szczęściu? Ja z moim rozmawiałam o tym co by było gdyby, ale jego odpowiedź mnie rozczarowała - byłby załamany. Trochę mi się zrobiło przykro, bo mam wrażenie że w takiej sytuacji nie miałabym co liczyć na jego wsparcie.

Hej dziewczyny - wiem ze moze panikuje ale rano mialam jak zwykle mdlosci - wczoraj to w ogole caly dzien trwaly... wymiotowac jeszcze nie wymiotuje (tylko raz mi sie zdarzylo)
Wypilam troche herbaty z cytryna i zglodnialam ale mialam smaczek na bułkę z twarozkiem no i o dziwo nie mdli mnie po niej (a zwykle po kazdym jedzeniu mdlilo) malo tego zjadlam druga bo tak mi posmakowala... zobaczymy co bedzie jutro - bo slyszalam ze jak nagle objawy ustapia lub mdlosci to nie wrozy niczego dobrego... - co na to doswiadczone mamy??
no i podbrzusze juz praktycznie nie boli w ogole a leszcze w pon bolalo czesciej ...

tylko mnie nie opierdzielac :p hehe nie wroze niczego zlego i jestem dobrej mysli:) ale chce zapytac czy ktoras tak miala.

Engacka - mysle ze jak jednak dowie ze ze sa blizniaki to nie zalamie sie i bedziesz miala wsparcie:) tak tylko mowi bo pewnie wolalby jedno:) ja szczerze tez nie chcialabym blizniakow:) no ale jesli by sie pojawily to pogodzilabym sie z tym i na pewno obu kochalibysmy:) no ale u mnie jest jedno:)))

Mitaginka rozmawiałam godzinę temu z lekarzem i powiedział że jeśli do jutra plamienie się nie powiększy a plamię już odrobinę to wypuści mnie w sobotę do domu. Ale dostane zwolnienie z pracy i będę musiała się oszczędzać.

reklama
Do góry