reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
WITAM
Ale mnie dziś bolał koło 5 nad ranem brzuch jak na okres masakra!!! pewnie z nerwów bo wieczorem troszkę się łez wylałam...a dziś od rana już coś mi nie pasowało ach te humorki ciążowe!

To ja u siebie nic już nie rozumiem... Za zasługą krwiaka od ponad miesiąca biorę magnez regularnie razem z progesteronem, leże praktycznie cały czas, bo wstaje tylko przygotować sobie coś do zjedzenia, do łazienki za potrzebą i pod prysznic a resztę czasu spędzam w łóżku i skąd to?! :-(

Ja w ciąży z Martynka leżałam plackiem, brałam magnez, progesteron i inne a i tak brzuch mi się stawiał. Jak to lekarz stwierdził, hypoplastyczna dwurozna macica która miała problem z rozciąganie się. Stąd krwiak w 5 tyg itd

[FONT=Open Sans, sans-serif]Karenm "Ile w rodzinie trwają u was porody?" - ciężko powiedzieć, bo jestem jedynaczką i to moja pierwsza ciąża :/ A moja mama miała cesarkę.Obym tylko wiedziała które to są te wcześniejsze skurcze :) [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]MAgnesia to masz szczęście :) A Ja jestem 270 km od rodzinnej miejscowości, w dodatku nie mam tutaj jeszcze nawet dobrych znajomych, wszyscy zostali tam. A ja przeprowadziłam się z początkiem ciąży do narzeczonego. Taka lipa :)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]MNie dzisiaj w nocy bolał brzuch na samym dole aż się obudziłam przerażona. Ale po jakimś czasie udało mi się usnąć i jak się rano obudziłam to już jest ok. Nie wiem co to było?[/FONT]

Andzia witaj :)

Asiaf nie lubie parzonej. Odzywismy sie zdrowo wiec ta kawa moze nam bardzo nie zaszkodzi. Uwielbiam smak carte Noire :)

Domi karenm ja milam zupelnie inny porod niz moja mama. Wszyscy mnie straszyli i wspolczuli bolu ( mam 152 cm wzrostu) i martwili sie jak ja urodze i poszlo szybko i sprawnie.

Milego dnia. Ja biegam po mswia i zalatwiam papierologie meza po operacji.

reklama
Do góry