reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
WITAM
Ale mnie dziś bolał koło 5 nad ranem brzuch jak na okres masakra!!! pewnie z nerwów bo wieczorem troszkę się łez wylałam...a dziś od rana już coś mi nie pasowało ach te humorki ciążowe!

To ja u siebie nic już nie rozumiem... Za zasługą krwiaka od ponad miesiąca biorę magnez regularnie razem z progesteronem, leże praktycznie cały czas, bo wstaje tylko przygotować sobie coś do zjedzenia, do łazienki za potrzebą i pod prysznic a resztę czasu spędzam w łóżku i skąd to?! :-(

Ja w ciąży z Martynka leżałam plackiem, brałam magnez, progesteron i inne a i tak brzuch mi się stawiał. Jak to lekarz stwierdził, hypoplastyczna dwurozna macica która miała problem z rozciąganie się. Stąd krwiak w 5 tyg itd

[FONT=Open Sans, sans-serif]Karenm "Ile w rodzinie trwają u was porody?" - ciężko powiedzieć, bo jestem jedynaczką i to moja pierwsza ciąża :/ A moja mama miała cesarkę.Obym tylko wiedziała które to są te wcześniejsze skurcze :) [/FONT][FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]MAgnesia to masz szczęście :) A Ja jestem 270 km od rodzinnej miejscowości, w dodatku nie mam tutaj jeszcze nawet dobrych znajomych, wszyscy zostali tam. A ja przeprowadziłam się z początkiem ciąży do narzeczonego. Taka lipa :)[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Open Sans, sans-serif]MNie dzisiaj w nocy bolał brzuch na samym dole aż się obudziłam przerażona. Ale po jakimś czasie udało mi się usnąć i jak się rano obudziłam to już jest ok. Nie wiem co to było?[/FONT]

Andzia witaj :)

Asiaf nie lubie parzonej. Odzywismy sie zdrowo wiec ta kawa moze nam bardzo nie zaszkodzi. Uwielbiam smak carte Noire :)

Domi karenm ja milam zupelnie inny porod niz moja mama. Wszyscy mnie straszyli i wspolczuli bolu ( mam 152 cm wzrostu) i martwili sie jak ja urodze i poszlo szybko i sprawnie.

Milego dnia. Ja biegam po mswia i zalatwiam papierologie meza po operacji.

reklama
Do góry