reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Dziewczyny ja pepsi pilam pod koniec ciazy mialam mega zgage a kilka lykow pepsi bylo idealnym lekarstwem, moze info komus sie przyda jak nadejda czasy zgagi :)

Jestem po wazeniu 0,7 kg na plusie w pierwszej w tym czasie mialam juz 3 kg oby tak dalej :)

reklama
Ja zawsze wolałam colę, ale jakoś wiosną "rzuciliśmy", bo zaczęliśmy zbyt często to pić. Teraz miewam dni, że przy zakupach mówię do męża: "Michu, jeszcze tylko puszeczkę colki" :-) mniam :D Dziś widziałam zdjęcie makaronu - rurek z sosem pomidorowym... Język mi do tyłka chciał uciec :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty:) Zazdroszczę, że zobaczycie swoje dzidzie:)

A za mną od paru dni chodzi ser twarogowy i ser żółty:D mogłabym je kilogramami wcinać :p

Jup ty masz dwujajowe?
Ja też mam jeszcze kiepski brzuszek nie blizniakowy piersi tez nie bolą choć trochę swedza. Co ile nasz wizyty?

dwukosmówkowe, myślałam,że to na stówe dwujajowe ale podobno może być tak,że
jednojajowe

wizyty mam co 3 tyg., wiem,że niektórzy lekarze zalecaja co 2 tyg.
ale mój na razie nie widzi konieczności.

Ty masz jednojajowe ?

co do piersi to ja też swędzenie mam!

Dziewczyny ja pepsi pilam pod koniec ciazy mialam mega zgage a kilka lykow pepsi bylo idealnym lekarstwem, moze info komus sie przyda jak nadejda czasy zgagi :)

to ja skorzystam, nigdy w zyciu nie miałam zgagi, a tu od 3 dni mnie zaczela meczyć

Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie, z zawrotami glowy mam sie zglosic do internisty i zrobic badania ekg itp, z cisnieniem jesli sie nie unormuje to polozy mnie w szpitalu, dzidzius ma sie dobrze :)

Witam sie późnym po połdniem :-) trzymam &&&& za kolejne wizyty moja już 18 nie mogę sie doczekać :-) Co do pepsi strasznie mam na nia ochote ale staram sie nie pic za czesto i wiecie co odpuscił mi ból głowy . Wczoraj miałam wizyte u dentysty udaną chociaz nie obyło się bez znieczuenia byłam trochę nie chętna żeby je brać ale lekrz przekonywał że jest bezpieczne dla dzidzi wiec mu zaufałam .

Hej witam sie po południu:) dziś byłam na zakupach i kupilam pierwsze ubranka dla malenstwa :) nie mogłam się powstrzymać:)) ja pepsi ani coli za bardzo nie Lubie także nie pije:) powodzenia na wizytach:)
Dzisiaj przyszedł zestaw do hybrydy:) w końcu będę miała trwały manicure:D

Bozka a moge zapytac jakie masz cisnienie?

Trzymam &&&&&& za reszte wizyt.

Ja też dziś bylam na zakupach i nie szlo sie opszec zakupowi takich malych cudownych bodziakow :-)

ogolem to u mnie dzien jak codzien nic specjalnego sie nie dzieje, strasznie ciągną mi sie dni do następnej wizyty i ta niepewnosc to jest takie dolujące no ale musze to jakos wytrzymac.

reklama
Do góry