reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

cześć Andzia :)

Bozka a jak się dziś czujesz? Daj znać po wizycie co Ci ten lekarz powie, bo jestem ciekawa jak się zachowa i czy zbagatelizuje i czy uzna, że to normalne samopoczucie w ciąży...

reklama
witaj Andzia!

Bozka i Lisica udanych wizyt !

Domi - ja mam podobne obawy, tylko u mnie przy bliźniakach może będzie cesarka planowana...
mam chyba około 70 km do szpitala, zwykle jedziemy 1h20m.

Jup ty masz dwujajowe?
Ja też mam jeszcze kiepski brzuszek nie blizniakowy piersi tez nie bolą choć trochę swedza. Co ile nasz wizyty?

Dziewczyny powodzenia u lekarza.ale fajnie ze zobaczycie szkraby.

Ja właśnie grzesze. Otworzyłam puszkę pepsi.co prawda dopiero 3 luki i juz mi się nie chce ale zagryze zaraz paczkien:)

Ja też mam dziś wizytę. Właśnie czekam na USG. Zaczynam się denerwować. Mam nadzieję że wszystko z dzidzią wporzadku.
Wieczorem napiszę o sobie kilka słów bo jeszcze się nie przedstawiłem.

reklama
Do góry