reklama
asiaf
Fanka BB :)
Ja ide jutro na rano 8-10 zobaczymy na ktora dotre bo mloda zaparana i nie wiem czy jutro do zlobka pojdzie....
Co do cyckow to faktyczne za duze to duuzy problem jak ja mialam nawal po porodzie to mualam takie cyce ze sie lozyc nie moglam, jeszcze siagle z nich cieko. Najlepsze wkladki laktacyjne nie wytrzymywaly miedzy jednym karmieniem a drugim ( mloda spala sobie dosc szybko te dluższe 4-5 godzin) .
Co do cyckow to faktyczne za duze to duuzy problem jak ja mialam nawal po porodzie to mualam takie cyce ze sie lozyc nie moglam, jeszcze siagle z nich cieko. Najlepsze wkladki laktacyjne nie wytrzymywaly miedzy jednym karmieniem a drugim ( mloda spala sobie dosc szybko te dluższe 4-5 godzin) .
E
Eweli85
Gość
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Asiaf zdrowka dla corci!
Asiaf zdrowka dla corci!
asiaf
Mloda goraczki nie ma wiec do żłoba poszla. Ledwo ja obudzilam wiec jesztem osstnia do lekarza na szczescie tylko jedna dziewczyna przedemna. Czyli warto bylo sie spóźnic. Ale za 4 tyg mam byc na 7.30 zeby pobrac cytologie wczesniej.
Mocz czysciutki !!!! Oby jak najdluzej
Mocz czysciutki !!!! Oby jak najdluzej
E
Eweli85
Gość
Asiaf super ze mocz w porzadku. Ja dzis odbieram swoj.
vivid
Przyznać się która oddała mi swój ból głowy
jak mnie ćmi...
Co do kształtu brzucha to ja sie nie znam, niby na dziewuszkę je się słodycze a ja nawet nie mam zbytnio na nie ochoty, od czasu do czasu coś zjem ale nie jakoś specjalnie
Hej;-)
Majowk@ Hi5, mnie też któraś z dziewczyn bólem głowy obdarzyła...rano ćmilo wiec zdrzemnełam się jeszcze z godzinkę, ale figa :-( obudziłam się z jeszcze większym bólem :-(
Hejka, ledwo nadrobiłam 20 stron
Ja swój ból głowy od 1,5 tygodnia grzecznie pielęgnuję, żeby mnie czasem gdzieś nie opuścił, bo jakże bym mogła bez niego żyć, więc na pewno ode mnie go nie dostałyście Wczoraj byłam cały dzień na powietrzu, ale w czapce, bo wiatr mi w uszy wiał. Pogoda piękna, wsadziliśmy 27 drzewek i krzaków do sadu u teściowej. Ok. 19 jak się położyłam zaczęła boleć głowa, usnęłam i jak się obudziłam o 21.40 to bolała nadal... Wzięłam apap i poszłam spać dalej. Dziś póki co prawie spokój. Rozmawiałam z koleżanką - mówiła, że w pierwszej ciąży głowa bolała ją 3 miesiące...
Gdzieś wśród 20 ostatnich stron była mowa o ciśnieniu - wczoraj jak leżałam rano, w poduszce słyszałam jak mi serce bije - jakby całe ciało pulsowało. Zmierzyłam i było 109/79 puls 94... Ale dobrze, że do 120 jest jeszcze ok, bo już zaczęłam się martwić, bo to drugi raz tak nagle bez wysiłku całe ciało mi pulsowało.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Czarnulka - zdjęcie czadowe
Wiadomość Vileny mnie zszokowała. Bardzo mi przykro...
reklama
Bella moja siostra robiła crp w ciaży i non stop miała wysokie, podobno moze być zachwiane ze względu na ciążę. Mój lekarz nie kazał mi robić tego badania akurat.
Co do ciśnienia i pulsu dzisiaj mam idealne
Powodzenia na wizytach!!
Co do ciśnienia i pulsu dzisiaj mam idealne
Powodzenia na wizytach!!