reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Czarnulka <3 dzidzia baraszkuje!

Witam was majóweczki, dawno sie nie udzielałam bo jakieś załamanie przechodziłam. Do dzis do 10.50 kiedy to zobaczyłam moja kruszynkę, wyłam jak bóbr! Jak fikała koziołki, machała łapkami, głaskała sie po główce, coś pięknego, z kruszynką wszystko dobrze, ma 8 cm ( 10 z nożkami) położna powiedziala ze jest szczęśliwe zdrowe i " giętkie " dziecko we mnie ;) bardzo sie cieszę, bo mozna powiedziec ze te 3 miesiące żyłam w niepewności.
No i jutro zaczynamy 14 tydzień. A data porodu non stop sie zmienia, tydzień temu na wizycie u położnej było na 15.05.2015, dzis według pomiarów USG 13.05.2015.
Czekam teraz na wyniki krwi i moczu, a następne usg 30 grudnia.

Moge sie z wami solidaryzować bo głowa mnie łupie któryś dzień.. I wiem już co to ból głowy, bo przez 26 lat go nie doświadczyłam. A co do piersi mam 80G takze nie narzekajcie ze macie wielkie bimbalki, bo wielkie to mam ja. Mój to lubi, a ja się przyzwyczaiłam ;)

Mnie też dziś boli głowa... :(
Ja biust mam nieduży, z synkiem nic mi nie urósł, no może z małego B do dużego B ;) i teraz jest tak samo.

Passoa ale CI fajnie z ty podglądaniem!

My wróciliśmy z Jasnej Góry niedawno. Dziś pierwszy raz poczułam ruchy dzidziusia :)

Ja tez w koncu poczulam wczoraj to muskanie :)

Wspolczuje kolejnym dziewczynom bolu glowy

Ja wizyte mam w piatek, ciekawe czy jakies wyniki beda do zrobienia, swoja droga czy mamy ktore maja juz dzieci pamietacie kiedy glukoze sie robi? Mam nadzieje ze to jeszcze odlegly czas bo na ta chwile nie przeszlabym tego

Co do biustow, ja mialam zawsze duzy i marzyl mi sie wiekszy, jak zaszlam w ciaze to jeszcze rosl ale jak przyszedl okres karmienia to byl jakis horror, czulam sie jak wielka krowa z wielkimi dojarami, normalnie nie widzialam swoich stop, podczas zblizenia musialam je trzymac bo moglam wybic sobie zeby, zaczelam zalowac swoich marzen o wiekszych, po okresie karmienia zrobily sie takie placki juz nie pamietaja co to jest jedrnosc, szczerze ich teraz nienawidze i z checia bym troche ich oddala potrzebujacym

Czarnulka ale wygibasy wyczynia twoja dzidzia :D

Passoa gratulacje udanej wizyty, super wieści :)

U mnie odpukać z głową narazie spokój oby tak zostało.

Edit. Znaczy się z głową to różnie ;) :p z bólem głowy spokój :)

reklama
Do góry