reklama
hej dziewczyny
Ja cały czas przeziębiona, ale poszłam do apteki i farmaceutka dała mi Spray do nosa dla kobiet w ciąży i matek karmiących i jedno psiknięcie i od razu czuję różnicę
Zaraz się zbieram do Teściów, tam też po pracy przyjdzie mój przyszły Mężuś i mamy szczęście, bo nam się obiadek sięgnie
Jak wrócimy to zrobię obiadek na jutro- ryż z pokrojonym filetem z kurczaka i sos słodko kwaśny
Obejrzy się zapewne TOP CHEF.. i niestety, ale jutro po błogich 2 dniach wolnych, niestety trzeba iść do pracy... ;(
Miłego dnia życzę wszystkim Brzuchatkom
Ja cały czas przeziębiona, ale poszłam do apteki i farmaceutka dała mi Spray do nosa dla kobiet w ciąży i matek karmiących i jedno psiknięcie i od razu czuję różnicę
Zaraz się zbieram do Teściów, tam też po pracy przyjdzie mój przyszły Mężuś i mamy szczęście, bo nam się obiadek sięgnie
Jak wrócimy to zrobię obiadek na jutro- ryż z pokrojonym filetem z kurczaka i sos słodko kwaśny
Obejrzy się zapewne TOP CHEF.. i niestety, ale jutro po błogich 2 dniach wolnych, niestety trzeba iść do pracy... ;(
Miłego dnia życzę wszystkim Brzuchatkom
asiaf
Fanka BB :)
asiaf ja miałam robione właśnie bez powodu, nic mi nie dolegało, crp norma do 1 a ja miałam 1,20 dostałam antybiotyk, poźniej po antybiotyku urosło do 17 przy normie laboratoryjnej do 5, więc mój lekarz już nic nie reagował tylko kazał powtórzyć, no i poźniej 14 przy normie do 5, stwierdził żebym nie badała tego więcej skoro nic mi nie dolega to może poprostu ciąża tak działa, ale ja i tak się martwię
A masz jakiegos zepsutego zeba?? Badasz sustematycznie mocz? Moze jakies zmiany na skórze albo lupież??
Masz ledwo co podniesione wiec to malenki stan zapalny, a moze byc tak ze twoj organizm raguje zapalnie na ciaze ale wtedy trzeba to kontrolowac raz na jakis czas. Pilnuj temperatury.
reklama
E
Eweli85
Gość
a u mnie znowu liczne bakterie w moczu i ph = 8. Jutro powtarzam badanie moczu i robię posiew...