reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
hej dziewczyny ;)

Ja cały czas przeziębiona, ale poszłam do apteki i farmaceutka dała mi Spray do nosa dla kobiet w ciąży i matek karmiących i jedno psiknięcie i od razu czuję różnicę :)

Zaraz się zbieram do Teściów, tam też po pracy przyjdzie mój przyszły Mężuś i mamy szczęście, bo nam się obiadek sięgnie :D

Jak wrócimy to zrobię obiadek na jutro- ryż z pokrojonym filetem z kurczaka i sos słodko kwaśny :D
Obejrzy się zapewne TOP CHEF.. :D i niestety, ale jutro po błogich 2 dniach wolnych, niestety trzeba iść do pracy... ;(

Miłego dnia życzę wszystkim Brzuchatkom :)

asiaf ja miałam robione właśnie bez powodu, nic mi nie dolegało, crp norma do 1 a ja miałam 1,20 dostałam antybiotyk, poźniej po antybiotyku urosło do 17 przy normie laboratoryjnej do 5, więc mój lekarz już nic nie reagował tylko kazał powtórzyć, no i poźniej 14 przy normie do 5, stwierdził żebym nie badała tego więcej skoro nic mi nie dolega to może poprostu ciąża tak działa, ale ja i tak się martwię :(

A masz jakiegos zepsutego zeba?? Badasz sustematycznie mocz? Moze jakies zmiany na skórze albo lupież??
Masz ledwo co podniesione wiec to malenki stan zapalny, a moze byc tak ze twoj organizm raguje zapalnie na ciaze ale wtedy trzeba to kontrolowac raz na jakis czas. Pilnuj temperatury.

Asiaf bylalam u dentystki i ona powiedziała ze od zebow nie mam stanu zapalnego, zmian na skórze tez nie mam, naprawde nie mam pojecia od czego to...

Bella to sie nie przejmuj bo to malutki stan zapalny. Choc ja bym kontrolowala co te 4 tygodnie bo jak dojdzie do ponad 20 to jednak powinno sie zlokalizowac ten stan zapalny.

reklama
Do góry