reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Przyznać się która oddała mi swój ból głowy:wściekła/y:
jak mnie ćmi...:crazy::baffled::confused2:
Co do kształtu brzucha to ja sie nie znam, niby na dziewuszkę je się słodycze a ja nawet nie mam zbytnio na nie ochoty, od czasu do czasu coś zjem ale nie jakoś specjalnie

reklama
Hej Mamusie :)

U nas ok :) Brzuchol rośnie, maleństwo fika więc jest super :)
Wczoraj tylko miałam taki prawdziwy dzień lenia i nic mi się nie chciało. Ugotowałam tylko zupę pieczarkową a potem cały dzień gniłam w łóżeczku.

U mnie może nikt tak w prost na brzuch nie patrzy ale za to wczoraj przyjechał kurier z listem z sądu no i jak zeszłam do niego (miałam bluzkę na ramiączkach i meeega dekolt) to pytam się czy dowodzik przynieść bo kiedyś musiałam a kurier zapatrzony w dekolt mówi " nie no dowód na pełnoletność to ja mam przed oczami!" :D
Ha ha :D
Nawet nie pomyślałam żeby się zakryć jak do niego wychodziłam :p

Co do piersi to zawsze nosiłam 70C - 75B. W pierwszej ciąży na końcówce nosiłam już 80 g-h a po porodzie to chyba nie było już takiej rozmiarówki :p
A teraz już mam 70 F - 75 E, a to dopiero 4 miesiąc. Pasuje na mnie większość staników z poprzedniej ciąży które nosiłam w 7-8 miesiącu :) Mój P jest wniebowzięty :D

Agnesia ja już dłuższy czas czuje maleństwo, oczywiście nie są to jakieś mega kopniaki tylko takie smyrnięcia, delikatne pukanie. Na początku myślałam że mi się wydaje ale teraz czuję to coraz częściej, a szczególnie jak położę się i zwinę w kłębek. Czasem tez jak siedzę zgarbiona a spodnie wpijają mi się w podbrzusze to na tej wysokości maleństwo jest odczuwalne. Ale mam łożysko na tylnej ścianie i na szyjce więc pewnie dzięki temu :)

Matik ja z córcią miałam piłęczkę i wszyscy mówili że chłopak :) a teraz jest bardziej rozlany.

Miłego święta :D

Hej;-)

Majowk@ Hi5, mnie też któraś z dziewczyn bólem głowy obdarzyła...rano ćmilo wiec zdrzemnełam się jeszcze z godzinkę, ale figa :-( obudziłam się z jeszcze większym bólem :-(

Jezu dziewczyny czy taki kształt brzucha jest normalny?? Napięte to to.... To młode wylazlo czy o co chodzi, bo pojawiło się z nienacka ??
No kiedyś też tak miałam, ale chwile i nie mocno... Ale dziś?? Juz około 5 minut tak to wygląda.... w życiu warszawy tak nie miałam :-o

Załączniki

• uploadfromtaptalk1415721680604.jpg
    uploadfromtaptalk1415721680604.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 58
Mega dziwne.... Nie sądziłam, że tak dzidzius może wyskakiwac...
A ja się martwilam, ze dziś mnie maluch nie smyral :-D To teraz mam dowód, że jest wporzadku ;-)

reklama
Do góry