reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Majowka gratki wizyty!

Mieloneczka dobrze ze wszystko ok.

Vilena kciuki zacisniete @@@

Susel na jaka mate sie zdecydowaliscie?

reklama
Majówk@, to u Ciebie chyba tak samo zbadał jak u mnie i miałam wrażenie, że też użył jakiegoś słowa w stylu "przodujące" "z przodu", ale pod nosem i nic więcej nie mówił i mam nadzieje, że to będzie ok. I tak samo jakoś bardzo nie komentował, że niby jest ok. Wolę bardziej stanowcze stwierdzenia :) Gratulacje, że wszystko dobrze.

Mieloneczka, jakbym zobaczyła jakąś krew rano, to nie wiem czy by mnie przyjęli na ginekologiczny, czy na kardiologię z zawałem;-) Oby wszystko było dobrze.

No. Udalo sie :) co prawda jak zwykle z problemami ale jestem po pobraniu. Tylko polorej godzinki w poczekalni. Nastepnym razem przyjde pi poludniu skoro pobieraja do 14. A ja nie musze byc na czczo.

Z lozyskiem jest tak ze jak kest na przedniej sciane to pozniej sie odczowa ruchy. A jak lozysko jest za nisko na szyjce to jest problem i jest to lozysko przodujace. Ale to dopiero poźniej mozna stwierdzic teraz wiekszosc lozysk jest nisko bo macica mala i dopiero rosnie w gore wlasnie :)

Vilena a skąd jesteś? Gdzie do Katowic? Co się dzieje?
Ja jestem z Bielska. Nie mam prawie w ogóle płynu owodniowego. Byłam u dwóch lekarzy. Jedna lekarka dosłownie się wystraszyła, a druga powiedziała, że tutaj już żaden lekarz mi nie pomoże i że bardzo trudno będzie tą ciążę utrzymać :(

reklama
Do góry