reklama
Ja jestem z Bielska. Nie mam prawie w ogóle płynu owodniowego. Byłam u dwóch lekarzy. Jedna lekarka dosłownie się wystraszyła, a druga powiedziała, że tutaj już żaden lekarz mi nie pomoże i że bardzo trudno będzie tą ciążę utrzymać
Vilena, i dostałaś skierowanie do klin icznego? Jak będziesz czegos potrzebować to daj znać. Jestem z Katowic
Hej dziewczyny ...majówka jak to jesteś mamą 2015maj i już u Ciebie 13 tydz. a ja mam też termin na maj i dopiero 11tydz u mnie ?
Przepraszam,że tak się wtrąciłam zazdroszczę córci ja mam usg za tydz, w 12 tyg ale pewnie to za wczesnie na podejrzenię
Przepraszam,że tak się wtrąciłam zazdroszczę córci ja mam usg za tydz, w 12 tyg ale pewnie to za wczesnie na podejrzenię
Vilena
Początkująca w BB
Vilena myśl pozytywnie, będę mocno trzymać kciuki za was
Vilena trzeba być dobrej myśli, bede za Ciebie i maleństwo trzymać kciuki.
Bardzo, bardzo dziękuję dziewczyny!!!Vilena będzie dobrze :* trzymamy &&& wszystkie podwojnie :*
No właśnie nie wiedzą bo nie zauważyłam żeby sobie po prostu wypłynął, więc robiłam tutaj badania czy nie wypływa do organizmu, ale też nie i dlatego mnie odsyłają na patologię ciąży bo zwykły gin nie wie co robić i nie ma też sprzętu, żeby cokolwiek zrobić, tak mi powiedziano tutaj.Vilena ale widza chociaz dlaczego masz tak malo plynu??
Tak, do centrum medycznego Katowice Ligota. Fajnie, że jesteś z Katowic, zapamiętam, dziękiVilena, i dostałaś skierowanie do klin icznego? Jak będziesz czegos potrzebować to daj znać. Jestem z Katowic
katagorka20
Fanka BB :)
Ja mam na4 maj
reklama