reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Hej dziewczyny gdzie się podziewacie?
Ja dziś byłam w szkole na zebraniu pedagogicznym i powiedziałam dyrektorce o ciąży uprzedziłam ją ze jeszcze nie byłam u lekarza. Kazała się zastanowić i przyjść do niej pod koniec września wtedy ustalimy do kiedy będe pracować.

Dobry wieczór :)
Podczytuję Was i w końcu postanowiłam się ujawnić. Termin z wszelakich kalkulatorów wychodzi na 1 maja. Normalnie nie mogę uwierzyć w nasze szczęście bo staraliśmy się dopiero pierwszy cykl. Zapomniałam dodać, że mamy już córeczkę Nikolę. Kociątko nasze ma prawie 4latka.

Pozdrawiam i liczę, że spędzimy razem spokojne 9miesięcy!

Widzę, że pisałyście o pracy ja mam urlop do 23września a potem się zobaczy czy wrócę czy nie. Pracuję w labolatorium więc ze względu na specyfikę pracy zastanowię się nad l4 pewnie, ale decydującą opinię wyda moja lekarka ;)

Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Witam. chciałabym dołączyć do waszego forum. Termin mam prawdopodobnie na koniec kwietnia chociaż równie dobrze może być początek maja ze względu na długie cykle.
To moja 3 ciąża, mam 2 - letniego synka.
Byłam już u lekarza i było widać pęcherzyk i ciałko żółte. Kolejna wizyta 12 września.

Witajcie :) Wszystkie macie wizytę 12 września a my mamy w ten dzień 5 rocznicę ślubu :)
Kurcz e od wczoraj czuję jakiś taki niepokój czy nie wiem jak to nazwać - jestem jakaś roztrzęsiona, chce mi się beczeć nie wiadomo czemu i w dodatku już kolejną noc budzą mnie przed 4 rano jakieś koszmarne sny... i przez to jestem nie wyspana bo potem nie mogę usnąć... ehhhnie wiem co o tym myśleć...

reklama
Hankaskakanka - witaj ;)

Klara - hehe no to we trzy to zawsze raźniej i jaka kumulacja pozytywnych wieści na forum będzie :p

Martaha - te głupio realne sny to w ciąży norma, pamiętam z Nikolą stale mi się śniły przytulanki z jakimiś obcymi facetami :o ale to były bardzo realne sny.
Minęły chyba przed 10 tyg, a potem w 3 trym znów męczyć zaczęły :dry:
A rozdrażnienie i bezsenność też jest normalna :) to waszystko powoduje wyrzut hormonów ciążowych.

Do góry