reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Hej dziewczyny gdzie się podziewacie?
Ja dziś byłam w szkole na zebraniu pedagogicznym i powiedziałam dyrektorce o ciąży uprzedziłam ją ze jeszcze nie byłam u lekarza. Kazała się zastanowić i przyjść do niej pod koniec września wtedy ustalimy do kiedy będe pracować.

Dobry wieczór :)
Podczytuję Was i w końcu postanowiłam się ujawnić. Termin z wszelakich kalkulatorów wychodzi na 1 maja. Normalnie nie mogę uwierzyć w nasze szczęście bo staraliśmy się dopiero pierwszy cykl. Zapomniałam dodać, że mamy już córeczkę Nikolę. Kociątko nasze ma prawie 4latka.

Pozdrawiam i liczę, że spędzimy razem spokojne 9miesięcy!

Widzę, że pisałyście o pracy ja mam urlop do 23września a potem się zobaczy czy wrócę czy nie. Pracuję w labolatorium więc ze względu na specyfikę pracy zastanowię się nad l4 pewnie, ale decydującą opinię wyda moja lekarka ;)

Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Witam. chciałabym dołączyć do waszego forum. Termin mam prawdopodobnie na koniec kwietnia chociaż równie dobrze może być początek maja ze względu na długie cykle.
To moja 3 ciąża, mam 2 - letniego synka.
Byłam już u lekarza i było widać pęcherzyk i ciałko żółte. Kolejna wizyta 12 września.

Witajcie :) Wszystkie macie wizytę 12 września a my mamy w ten dzień 5 rocznicę ślubu :)
Kurcz e od wczoraj czuję jakiś taki niepokój czy nie wiem jak to nazwać - jestem jakaś roztrzęsiona, chce mi się beczeć nie wiadomo czemu i w dodatku już kolejną noc budzą mnie przed 4 rano jakieś koszmarne sny... i przez to jestem nie wyspana bo potem nie mogę usnąć... ehhhnie wiem co o tym myśleć...

reklama
Hankaskakanka - witaj ;)

Klara - hehe no to we trzy to zawsze raźniej i jaka kumulacja pozytywnych wieści na forum będzie :p

Martaha - te głupio realne sny to w ciąży norma, pamiętam z Nikolą stale mi się śniły przytulanki z jakimiś obcymi facetami :o ale to były bardzo realne sny.
Minęły chyba przed 10 tyg, a potem w 3 trym znów męczyć zaczęły :dry:
A rozdrażnienie i bezsenność też jest normalna :) to waszystko powoduje wyrzut hormonów ciążowych.

Do góry