reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Witajcie dziewczyny.
Ja dziś odebrałam bete wynik-904,5. Jutro albo w piątek kolejne podejście do badań żeby sprawdzić prawidłowy przyrost. Mam też już za sobą poniedziałkową wizytę u lekarza (trzy dni po spodziewanej @). Ale to już moja druga ciąża w tym roku i od razu jestem na luteinie.

reklama
sylwester witaj dołączasz do nas
Ja betę nie będę robić bo wiem że jak bym ją zrobiła raz to za 2 dni znowu bym poszła zrobić zeby sprawdzić czy wzrosła i tak robiłabym ją aż do wizyty u lekarza.

Ja też nie robię bo z doświadczenia wiem że nawet ładne przyrosty nie gwarantują tego że jest dobrze - przekonałam się o tym nie dawno więc szkoda mi kasy i stresu.
Ja marzę o mdłościach.... może to absurdalne ale w żadnej ciąży ivch nie miałam a mam poczucie że jak są to lepiej rokuje ...
Byćmoże jak mnie dopadną to pożałuję tego marzenia ;)

mam nadzieje ze moja beta jednak dobrze rokuje:)
ja 5 di przed @ jak zrobilam test i wyszedl bladzioch to poszlam z ciekawosci na bete i wyszla mi 25,45 a druga zaraz 2 dni pozniej 78,72... a progesteron 41 (norma jest do 27) to dobry proggesteron??? jak ponad norme?

AnnaMaria przyrost bety na pewno dobrze rokuje , ale ja z moją przeszłością nie uwierzę dopóki nie zobaczę bijącego serduszka.... i najzwyczajniej szkoda mi kasy na to badanie, w momencie gdy już się raz na nim zawiodłam. Nie bierz tego do siebie bo większość dziewczyn faktycznie robi bete i przyrost = prwaidłowy rozwój, ale dla mnie to nic nie znaczy. Zresztą już wkrótce masz wizytę i zobaczysz swoją fasolkę :)

ja tez nie ciesze sie do konca poki serca nie zobacze... wlasnie ze wzgledu na to co sie naczytalam... bo ciaza to moja pierwsza i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok:)

BEDZIE U NAS DOBRZE - MUSI BYC! :D

Witam i ja dołączam na ten moment i ja
W poniedziałek zrobiłam test i pokazała sie słaba kreska , dziś beta 40,8
Termin mija dziś lub ok 2 dni
I w piątek 2 raz na betę co by właśnie sprawdzić przyrost bo sie strasznie boje , brzuch mnie boli myślałam że na okres
Przewidywany termin 7.05.2015 wow

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry