Ja planuje za tydzień powtórzyć i iść ok 8 tygodnia do lekarza. Będę chodzić prywatnie. Mam super lekarza, odbierał mój pierwszy poród. Umówię się na spokojnie jak na teście będzie ciemna kreska
Klara 11.83 dzięki za pocieszenie. To chyba ta burza hormonów powoduje we mnie dziwne obawy. Oby wszystko było z dzidzią dobrze to damy radę. W końcu kto ma dać radę jak nie my- mamuśki
U mnie wyjdzie różnica 2 lata i 2 miesiące miedzy dzieciaczkami, więc myślę, że jakoś to ogarniemy
Planując pierwszą ciąże chciałam mieć tylko jedno dzieciątko, ale jak widzę jak moja mała ciągnie do innych dzieciaków to nie miałam wątpliwości, że musi mieć rodzeństwo.
Fakt, że chciałam się jeszcze troszkę wstrzymać z ciążą(jak mała pójdzie do przedszkola), ale mój M naciskał, bo między nim a jego siostra są 2 lata różnicy i mają i mieli zawsze super kontakt.
Obawy są zawsze ale grunt to pozytywne myślenie. W dziesiejszych czasach nam kobietom ciężko jest wybrać odpowiedni moment na macierzyństwo(praca, kariera etc.)Ale po co to wszystko robić i dla kogo??Dzieci są najważniejsze
I tylko one dają Maximum szczęścia..