reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ka_tka Właśnie te moje sny są strasznie realne i dzisaj obudziłam się bo śniło mi się że jakiś facet bił się z oim bratem w moim domu a ja strasznie krzyczałam żeby go zostawił i ten krzyk mnie obudził... ufff mimo że już wiedziałam że to był sen bo przecież się obudziłam to i tak się bałam bo przecież wszystko działo się w mnoim domu a ja tam przecież byłam... :) Zresztą te wszystkie sny dzieją się u mnie w domu... pewnie dlatego że ja spędzam prawie cały dzień tutaj bo biuro mam też w domu więc może nie ma się co dziwić... mam nadzieję że te objawy są dobrą wróżbą bo z ostatniego razu nie kojarzę aż takiego nasilenia zmian humoru, tych snów itd... a nie skończyło się dobrze więc nadzieja jest :) Zresztą : TYM RAZEM BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE! To już postanowione - muszę sobie to powtarzać :)A jak długie masz cykle bo między nami jest mała różnica tyle że ja mam cykle 35 dni?

reklama
Witajcie :-)
Parę dni temu zobaczyłam 2 kreseczki na teście, cieszę się ogromnie ale jestem też pełna niepokoju, mam trochę złych doświadczeń w temacie starań i ciąż, dlatego dopiero po wizycie 10 wrześnie uspokoję się jeśli wszystko będzie ok. Termin porodu wychodzi na 5 maja, byłby to cudowny prezent bo mam wtedy imieniny :)

Ja umówiłam się do mojego gin na 9 września. Już się nie mogę doczekać. Oby wszystko było ok. Niepokoi mnie ból po obu stronach pachwin i w dole brzucha. Miałyście coś podobnego?? Tłumaczę to tym że jestem po cesarce, ale sama nie wiem...

Helenka0203 też czuje taki ból, ale to chyba normalne, pamiętam z pierwszej ciąży że dr mówił coś o więzadłach, tylko nie pamiętam czy tak od początku ciąży można czuć.

Hej Mamusie :)

Dzisiaj zrobiłam 2 testy i jak dobrze to w Maju zostanę kolejny raz mamą :)

Zapraszam inne majowe mamy do wspólnych pogaduch :)

Pozdrawiam!

Hej Mamusie :)

Jestem, gapą i nie zauważyłam Waszego wątku. Założyłam taki sam ale już zgłosiłam do usunięcia.

Dzisiaj zrobiłam 2 testy i chyba się udało bo oba wyszły pozytywne. W zeszłym miesiącu mimo pozytywnych testów dostałam miesiączkę ale teraz mam nadzieję że będzie wszystko ok.
Termin z kalkulatora wychodzi mi na 10 maja :)

Pozdrawiam!

reklama
Do góry