reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Martaha to fajnie masz:)

ja mam staz do konca wrzesnia a potem umowe o prace na 3 msce wiec ja dopiero powiem na umowie o prace....

praca w biurze to podejrzewam ze jak sie dowie to zechce zebym pracowala do kwietnia i a tak pewnie do kwietnia pracowalabym poki nie znalazlby kogos na staz z tym ze pewnie byloby to na czarno... tak przynajmniej bede miala umowe o prace:)

myslicie ze to wrednie z mojejj strony? szef jest bardzo wporzadku (ale wiadomo tna koszty wszedzie) i pewnie jak sie o ciazy dowie to tez bedzie wporzadku tyle ze nie musi sie dowiedziec ze staralam sie o ciaze:)

chcialam sie wstrzelic w ten okres zeby miec macierzynski... a zawsze mialam umowe zlecenie albo na czarno... wiec chcialam wykorzystac to ze po stazu jest gwarantowana umowa o prace u mnie akurat szef dal na 3 msce:)

Ostatnia edycja:
reklama
Klara
no ja mialam tylko ten moment bo potem nie wiadomo kiedy mialabym umowe o prace:) a tak po macierzynskim cos sobie znajde moze ale przynajmniej bedzie jakas kasa:)
myslalam ze sie nie uda ale oby dobrze wszystko poszlo i dzidzi roslo
czasami naprawde mam wrazenie czy rzeczywiscie jestem w ciazy albo czy prawidlowa jest i prawidlowo przebiega ... ale musze czekac do 22.09... kupilam testy ciazowe i bede patrzec czy ciemnieje kreska ... jakbym mogla to bete robilabym co chwila... ale musze wytrzymac 4 tyg.

Stresuje sie tak tym bardziej ze to moja pierwsza ciaza:)

Ja na wizytę idę 12 września wiec trochę prędzej niż ty ale też nie mogę się doczekać. Boję się bo będąc w ciąży z synkem zaczęłam krwawić w 10 tyg wylądowałam w szpitalu i ledwo co uratowali dziecko. Musiałam leżeć przez 3 miesiące.

hejo - a ja jednak nie czekam do 22 wrzesnia tylko zmieniam gina i ide w przyszlym tyg:) wczesniej bylam na nfz to moze dlatego tak pozno ale teraz tez cos bedzie widac moze jeszcze nie serduszka ale przynajmniej powie czy prawidlowo sie rozwija i zagniezdzilo:) ide prywatnie :) juz wybralam ginke fajna ktora wlasnie mowi zeby sie cieszyc ciaza nawet jak to wczesna a nie taka jak tamta ze zle moze byc:D

Ja też zrobiłam dziś kolejny test ciążowy - już 3-ci.
Mnie dziś pierwsze mdłości dopadły, nie wymiotowałam ale czułam się tak jak bym musiała. Teraz na szczęście już lepiej się czuje.

Hey Dziewczyny:)
Ja nie powtarzałam testu, ale @ jak nie było tak nie ma, wiec chyba ok. Muszę poczekać do 8 tygodnia....
Też mnie kuje w dole brzucha...
Ja obecnie jestem na wychowawczym do końca listopada więc sama nie wiem czy mówić teraz pracodawcy o kolejnej ciąży...

reklama
Do góry