reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Vilena kciuki &&&&
Witaj
Napisz cos i sobie dopiero sie dowiedziałaś o ciąży czy czekałaś ?
Dowiedziałam się miesiąc temu, chociaż podejrzewałam już wcześniej. W pierwszej chwili wystraszyłam się co to będzie, ale teraz już tylko się cieszę :) Właśnie leżę w łóżku trzeci dzień bo dorwało mnie przeziębienie, ale już jest lepiej.
Liczę na to, że są tu podobne kobietki do mnie i dowiem się ciekawych rzeczy :)

reklama
Ja tak podczytuje, podczytuje ale rzadko pisze bo czasu brak. Bylam poltora tygodnia temu na USG bo troszke niepokoilo mnie ciagniecie brzucha i bol szyjki, ale okazalo sie ze to wina ukladu pokarmowego. Maluszek mial 2,5cm i wg pomiaru 8t3d. Ja sie jednak trzymam pierwszego terminu i zakladam ze jest o 3 dni starszy ;) Coraz trudniej pogodzic mi karmienie synka (7m) z ciaza. Wlasciwie nie tyle karmienie jest problemem co rosnace zeby i spowodowana nimi wzmozona chec ssania (w nocy potrafi ssac 2-3h non stop) :/ Przy samym karmieniu nie czuje zadnego napiecia ani skurczy brzucha, ale niestety przy takich maratonach sie pojawiaja :( Synek niestety nie akceptuje smoczka wiec nie mam sie jak poratowac...

Hej Vilena :) fajnie ze co raz więcej "świeżych" mamus :) powodzenia na wizycie :)
Ja od rana leże na kanapie bo mi niedobrze:/ a maz skręca szafę do sypialni :D

Witam nową mamuske cieplutko i z góry o nic się nie martw bo wszystko będzie dobrze :D wróciłam właśnie że sklepu kupiłam sobie luzniejsze bluzki bo dotychczasowe już trochę się już opinac zaczynają. Koleżanka mi mówi żebym do ciuszka zajrzala bo była ostatnio i super rzeczy widziała. A jak wy się zapatrujecie na takie sklepy? He he powiem szczerze że trochę mnie ciągnie poszperac :D

Zdążają sie super rzeczy ale trzeba szukać bo najcześciej tylko pełno szmat

Jouluauto wydaje mi sie ze powinnaś małego odzwyczaić od piersi skoro czujesz skurcze to niebezpieczne
A małemu poszukaj odpowiedniego smoczka kup kilka rożnych kształtów i pobaw sie w dawanie zabieranie tsk mu sie spodoba ze zacznie któryś żuć tylko musi znaleźć ten który bedzie mu odpowiadać to zazwyczaj problem dlaczego dziecko nie chce smoczka
Powodzenia

Ostatnia edycja:
Hej Vilena :) fajnie ze co raz więcej "świeżych" mamus :) powodzenia na wizycie :)
Ja od rana leże na kanapie bo mi niedobrze:/ a maz skręca szafę do sypialni :D
Dzięki dzięki, przyda się :)

Fajnie, masz przynajmniej towarzystwo, ja to sama cały dzień, wyleczę się i wracam do pracy ;)

reklama
A mnie do pracy ściągają a miałam mieć wolne:banghead: i będę siedzieć do 20 koszmar :sly:
Wiecie jaką zachcianke mam od paru dni, muszę chrupac te mini marcheweczki jakbym uzależniona od nich była. A wy macie jakieś?

Do góry