reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Ja tego nie widzialam wiec ogladam ale to nie fair bo ja mialam 2-3 minutowe przerwy miedzi skurczami na 4 cm rozwarcia a on sobie pogadac moze.... Ja nie mialam czasu na odpoczynek od bolu...

Nie wiem czy takie pocieszenie ja na jego miejscu tez bym nie dotrwala , jakbym mogla zerwac elektrody i bol zakonczyc to nic by mnie nie zmusilo zeby dalej cierpiec. Ale wiesz z porodu wlasnego dziecka nie uciekniesz...

Asiaf, ale my przynajmniej wiemy ze ten ból zakończy się narodzinami dziecka, nie robimy tego dla fanu, tylko po to by po 9 msc ciąży nareszcie przytulic nasze dziecko ;-)

Kropeczki a fotki jakieś masz?? To wstawiajcie :)

Ale macie temat porody uf

Ale ja tez oglądam na TLC ale wole tą angielską wersje niż polską
Nasze położne sa straszne ich sposób mówienia ton ,szok
A w ang. Wersji sielanka wszyscy przesympatyczni mili weseli i wspierają mamę , cudowne i ryczę jak głupia przy tym :)

reklama
Witam z rana :)

Dziś nie chce nam się już dłużej spać :D

Piszecie, że oglądacie porodówki... ja z kolei ostatnio jak jakaś walnięta czytam sobie w internecie opowiadania z porodów ;))

A tak z innej beczki (choć może to pytanie już padło- rzadko ostatnio bywałam na forum, więc jeśli było już to przepraszam) ;) Chcecie by Wasi mężczyźni i były przy porodzie? :)

Miłego dnia życzę :)

Do góry