reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ja chce zeby moj przeciol pepowine bo skoro corxe przecinal to czemu drugiemu dizecku mialby nie przecinac. Ale nie wiem czy chce gi przy tej pierwszej fazie pordu. Osttsnio spal na wielkim skurzanym fotelu z paczka podkladow poporodowych pod glowa zamiast poduszki. A ja guwno z niego mialam a nie pomoc. Kuci mnie czy nie wziasc kogos kto sie bardziej przyda...

reklama
Dzień dobry :)

o jacie, my nie mamy tlc, nie mamy tv podłączonego (plazma stoi w piwnicy) i mamy tylko tv naziemną. A poród mój mężuś oglądał na youtube i tak się przygotowywał do porodu.
Niesmiała myślę, że mój mężuś znowu będzie chciał być przy porodzie. Nie wyobrażam sobie rodzić bez niego, miałąm ogromne wsparcie. I tak pisałyście o ang wersji to zarówno położne jak i lekarze byli bardzo mili i przyjemni, opieka byłą naprawdę wzorowa.

U mnie trochę dłużej szło bo mała była krzywo w kanał rodny wsunieta i musieli mnie z boku na bok obracać żeby dobrze się wstawila na dodatek to był poród z rączką, także u mnie trwało to ponad pół godz

Cześć dziewczyny:-D cieszę się z wami z !dobrych wieści z wizyt oby już tak do samego konca:-) ja dzwoniłam chwilę temu czy są wyniki Paapa i jadę na 11:00
odebrać,wiedziałam że tak będzie i juz mam stres i nerwy. Wczoraj chyba się przeforsowalam nie mogłam dziś z łóżka zejść kręgosłup mi poprostu pęka masakra Nie lubię tego:( a tu nic nie można wziasc ledwo chodzę ale dam rade po wynik pojadę muszę być już spokojna

Co do moich porodów były bardzo szybkie i bez problemu niestety rodziłam sama bez mężą za każdym razem byl w pracy niestety zerwać sie nie mogł pracował wtedy w mpk ,teraz też chyba nic z tego nie będzie choc bym chciała czeka mnie cc a tam chyba nie wpuszczają :(

Witajcie z rana :)
Mój mąż był ze mną przy porodzie mimo ze ja bardzo nie chciałam uważałam ze tych spraw na dole nie powinien oglądać ;)
No ale sie uparł i koniec nie miałam wyjścia ale okazało sie ze bardzo dużo mi pomógł a ja w takich momentach jak sie okazało potrzebuje dużo bliskości

Teraz znowu ja chce żeby on był a on juz nie chce bo mówi że nie moze patrzeć jak ja cierpię a on nie może nic zrobić :(

Ale mam takie ubezpieczenie które pozwala mi rodzic w prywatnym szpitalu różnica pomiędzy państwowym a prywatnym jest ponoć jedynie taka ze jeżeli potrzebuje wiecej uwagi ciepła opieki to prywatnie będę to miała zapewnione
No wiec sprawa rozwiązana :)
Ale po jutrzejszej wizycie jak bedzie wszystko ok to osobiście pojadę zwiedzić ten szpital i poznać tych ludzi wiec zobaczymy co zdecydujemy
na męża nie naciskam zupełnie nic a nic

Kto dzis na wizyte i o której idzie ?

Witam się po raz pierwszy :) Podobnie jak Wy, w maju zostanę mamą. To moja pierwsza ciąża więc jest to dla mnie całkowicie nowa bajka...
Dzisiaj wieczorem mam badanie prenatalne i trochę się boję czy wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki za mnie i maluszka :)

reklama
Do góry