reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Witam się po wizytowo dzidziuś ma 6,93 i ma się świetnie jak go podglądaliśmy to prubował dotkną rączką buzi niesamowity widok:-) Pan doktor sprawdził przezierność karkową brzuszek kręgosup główkę i mówi że wszystko jest jak najbardziej ok nie musze jusz brać dupostanu z usg wychodzi teraz że termin na 5 maja a z @ na 8 a znowu jak mierzył coś to wyszło na 29.04 więc to chyba będzie niespodzianka :-) i dzidziol nie chciał pokazać co ma pomiedzy nóżkami ;-) Wiecie jak tak bym mogła godzinami patrzeć jak ten mój bąbelek sobie fika w tym moim brzuszku :-)

reklama
kropeczka super, że dzidzia rośnie zdrowo.

Lisica ja używałam w pierwszej ciąży palmersa i nie miałąm ani jednego rozstępu. Poza ciążą też używam palmersa, bo podoba misię zapach i konsystencja.

czarnulka zdrówka życze i powrotu dobrego humoru :*

Kropeczko, super, że usg udane! ;-)
Płeć nawet mało ważna w obliczu tego, gdy z dzidziusiem wszystko wporzadku ;-)

Wiem wiem szczerze to nawet nie liczyłam na to ze bedzie coś widać dlam najważniejsze jest to że ma się dobrze . Kurczę ten mały człowieczek wzbudza we mnie takie emocje ze szok siędze i się sam do siebie uśmiecham .

Wiem wiem szczerze to nawet nie liczyłam na to ze bedzie coś widać dlam najważniejsze jest to że ma się dobrze . Kurczę ten mały człowieczek wzbudza we mnie takie emocje ze szok siędze i się sam do siebie uśmiecham .
U mnie jest zawsze tak, że po wizycie się zacieszam jak głupia ;) albo analizuje w pamięci widoki z usg, albo wciąż zdjęcia z usg oglądam. ;-)

A dzis oglądałam porodowke na ipla cały dzień i dosłownie wyłam cały czas :-D czego te hormony nie zrobią z człowieka.... Parlam razem z tymi kobietami... A ostatni z odcinków oglądałam z moim chłopem i lekko zamilkł:-D

reklama
Do góry