reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
piekne psiaki :)
jak ja kocham zwierzeta :)

ja też chciałabym bardzo mieć, ale wiem ze później jak odchodzą to za bardzo boli, bo się człowiek strasznie przywiązuje, pies jak człowiek i to przywiązywanie się no i teraz dzieciaczek w drodze są jedynymi przeszkodami i nie mam psiaczka :(

miałam jednego cudownego w rodzinnych stronach i to był mój największy przyjaciel (niestety zmuszeni byliśmy uśpić).

Hej dziewczynki :-)Witam się z wami pracy nie mogę za cholerę tu usiedzieć bo mam dziś wizytę na 15:15 i już się nie mogę doczekać:tak: Ale macie śliczne tę dzidziusie i gratuluje udanych wizyt :-)ja nie zgaduję co macie bo się nie znam i wolę się nie wypowiadać na temat płci u mnie pewnie nie będzie jeszcze widać ;-) . Trzymajcie kciuki za wizytę oby było ok ;-)

Ja też uwielbiam psy. Obecnie mam kundelka ze schroniska.

Dziewczyny jakich firm witaminy bierzecie? Lekarz kazał mi patrzeć na zawartość DHA, jodu, żelaza, wit. D i kwasu foliowego.

Matik dziękuję, ale w Polsce chyba ich nie ma?

Któraś z was (chyba Asiaf) stosuje kosmetyki przeciw rozstępom z Palmersa? Je można stosować od początku czy od drugiego trymestru?

Nieśmiała, to może razem będziemy się cieszyć w pt, bo ja też mam wizytę i mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez przyjścia na marne :)

Kasia7184 - ja sie właśnie martwię, że mało piję, a gin mówił, żeby dużo pić, bo ciąża lubi wodę.

Lisica mi gin powiedział żebym brała Pregna DHA 250 - babka w aptece powiedziała tylko, że to jeden z wielu i raczej nie z tych najdroższych (ok. 37zł za chyba 30 tabletek).

reklama
Do góry