reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
piekne psiaki :)
jak ja kocham zwierzeta :)

ja też chciałabym bardzo mieć, ale wiem ze później jak odchodzą to za bardzo boli, bo się człowiek strasznie przywiązuje, pies jak człowiek i to przywiązywanie się no i teraz dzieciaczek w drodze są jedynymi przeszkodami i nie mam psiaczka :(

miałam jednego cudownego w rodzinnych stronach i to był mój największy przyjaciel (niestety zmuszeni byliśmy uśpić).

Hej dziewczynki :-)Witam się z wami pracy nie mogę za cholerę tu usiedzieć bo mam dziś wizytę na 15:15 i już się nie mogę doczekać:tak: Ale macie śliczne tę dzidziusie i gratuluje udanych wizyt :-)ja nie zgaduję co macie bo się nie znam i wolę się nie wypowiadać na temat płci u mnie pewnie nie będzie jeszcze widać ;-) . Trzymajcie kciuki za wizytę oby było ok ;-)

Ja też uwielbiam psy. Obecnie mam kundelka ze schroniska.

Dziewczyny jakich firm witaminy bierzecie? Lekarz kazał mi patrzeć na zawartość DHA, jodu, żelaza, wit. D i kwasu foliowego.

Matik dziękuję, ale w Polsce chyba ich nie ma?

Któraś z was (chyba Asiaf) stosuje kosmetyki przeciw rozstępom z Palmersa? Je można stosować od początku czy od drugiego trymestru?

Nieśmiała, to może razem będziemy się cieszyć w pt, bo ja też mam wizytę i mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez przyjścia na marne :)

Kasia7184 - ja sie właśnie martwię, że mało piję, a gin mówił, żeby dużo pić, bo ciąża lubi wodę.

Lisica mi gin powiedział żebym brała Pregna DHA 250 - babka w aptece powiedziała tylko, że to jeden z wielu i raczej nie z tych najdroższych (ok. 37zł za chyba 30 tabletek).

reklama
Do góry