reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Molisek powiedz mi ile trwa to usg na test PAPPa? Mnie on czeka za 3 tyg i trochę się boję

23.10 miałam badanie usg prenatalne gdzie robiono wszystkie pomiary,zoatało to zapisane na takim specjalnym dokumencie który wypełniała położna a dyktowała parametry lekarka wykonująca mi usg,trwało około 25 minut po badaniu poszłam na pobranie krwi na test Paapa i Bhcg . jutro mam dzwonic do szpitala czy są juz moje wyniki wtedy idę do tej lekarki i ona porównuje usg z wynikami krwi i omawia cały wynik razem ze mną tłumacząc co i jak

Wiecie tak mi się przypomniało jak bylam w pierwszej ciąży mąż powiedział ja chcę córke nie syna i miał córke z drugim jak byłam w ciąży wszyscy mówili zobaczysz będzie chłopak ja juz nawet myślałam bo kwasne i zero słodyczy i cera super się zrobiła a on znowu swoje nie chce syna bedzie córka i co .... na sali porodowej usłyszałam ma pani córkę śmiałam sie bo teraz od samego początku mówi że będzie syn bo nie chce już córki i co mam mu wierzyć?

reklama
A mi na usg przy pierwszej ciąży powiedzieli że będzie chłopak i tak też się nastawilam, będzie Filip a wyszła Filipka ha ha no i mam cudna 7,5 roczna corcie.

Do góry