reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Dzień dobry. PIękne słońce za oknem :) CHoć temp 0 st.

Czarnulka ja jeszcze się nie przywiązuję do tego, choć raczej ewidentnie było widać chłopca. Może za 2 mies okaże się, że dziewczynka...

karenm tak - z kory dębu :)

Cześć dziewczyny ,super pogoda ,swietne samopoczucie ,cieszę sie ze u kazdej dobre wieści po wizytach
jutro prawdopodobnie odbiore wyniki PAAPA a wizyta dopiero 17.10 mam nadzieje że szybko zleci
zaplanowałam sobie cały dzień na wszelkie prace w domu bo jak zwykle energia mnie rozpiera od 5;30 tak mój D do pracy wstaje a ja razem z nim bo spać juz nie mogę
życzę miłego pogodnego dnia:)

katagorka jak to upominasz się o wypłatę? Nie płacą na czas?

Milisek kurcze tak wcześnie wstajecie? My z mężusiem śpimy do ok 7:30, oczywiście jak wczesniej nas nasz kochany budzik nie obudzi.

Mnie dziś czeka podróż do Łodzi, jutro tylko 1 spotkanie i od piątku nie wychodzę z kuchni. Mam zlecenie na kilka zdjęć + przepisy i muszę coś wymyśleć fajnego :)

Witam środowo :D ja od 6 w pracy, nudno strasznie na tej kopalni, a chyba nie pisałam że tu pracuje. He he w końcu córka górnika :) u mnie już wiedzą że w ciąży jestem i we wszystkim wyręczać mnie chcą, chociaż w biurze siedzę ... póki co plany takie że pracuje do końca, zobaczymy czy się uda :)

reklama
Do góry