reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Też biorę prenatal, a co do kosmetyków to z Majka uzywalam z gerbera takiego kremu na rozstepy a teraz nigdzie go nie widzę. Choć lekarz stwierdził że u mnie nawet gdybym nic nie stosowała to i tak rozstepy by się nie zrobiły. Ponoć mam tak elastyczna skórę ha ha a z Majka przytylam 20kg :eek::eek:

reklama
Kasiu hehe, właśnie zamówiłam te same :-D miałam Prenatal z Danielkiem.
No i Palmersa zamówiłam - skoncentrowany krem i balsam.

Ja biorę Prenatal Complex, a za pare dni zacznę jeść Prenatal Classic :)
Ten Prenatal Complex, jest niedobry jak nie wiem, nawet parę razy mi się nie przyjął, ale co się nie robi dla zdrowego dzieciaczka :D:-):-):-)

Nieśmiała, to może razem będziemy się cieszyć w pt, bo ja też mam wizytę i mam nadzieję, że tym razem obędzie się bez przyjścia na marne :)

Kasia7184 - ja sie właśnie martwię, że mało piję, a gin mówił, żeby dużo pić, bo ciąża lubi wodę.

Lisica mi gin powiedział żebym brała Pregna DHA 250 - babka w aptece powiedziała tylko, że to jeden z wielu i raczej nie z tych
najdroższych (ok. 37zł za chyba 30 tabletek).

No to nie jestem jedyna, która ma w piątek wizytkę :) Zobaczymy vivid,co lekarze nam powiedzą :) Byle do 31.10 :D

reklama
Do góry