reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

Czesc. My spimy tyle ile mloda pospi. Albo wstanie na tyle wczesnie ze zdazymy do żlobka na sniadanie na 8.30 albo juz za późno i wtedy ona je Ania e i sie bawi a ja spie i docieramy do żlobka na 10 :p

reklama
To co mi ta lekarka gadala że usg jakieś i że test pappa a moze jej chodziło o jakieś dwa badania a ja głupia coś źle zrozumiałam ha ha

Ostatnia edycja:
Kasia usg prenatalne i do tego właśnie badanie z krwi papa , lekarz mając najlepiej wyniki papa robi usg

Przynajmniej tu mi tak kazano zeby z wynikami na prenatalne usg uf to juz w piątek :)

Kasia masz spaniela :) bo widzę na awatarze :)

A to mój Rico :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1414573585.896791.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414573585.896791.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414573585.896791.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 44
Dokładnie mój to Biszkopt choć bardziej na Rudolf reaguje :D Twój też taki wariat ? Mam jeszcze małego mieszanca, gdybym go nie przygarnela wylądowałby w schronisku.

Załączniki

• 1414575788595.jpg
    1414575788595.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 41
Ja miałam usg prenatalne i w tym samym dniu pobieraną krew do testu pappa. Wczoraj wieczorem zadzwoniłam i wynik jest prawidłowy:-)

Piękne pieski!! też chciałam kupić ale córka chciała bardzo króliczka, także mamy króliczka:-)

Witam już w środę! :) Jejku, te dni lecą jak szalone - dopiero co był początek tygodnia a to już połowa ;D

My (w sensie ja i fasolka) pospaliśmy sobie dziś do 10.20:szok:, ale co ja tam będę żałować. Na wolnym jestem, to wysypiam się póki mogę :D
Zaraz bierzemy się za ogarnięcie mieszkanka ;)
Dziś mija u nas 3 lata, jak się pierwszy raz poza weselem spotkaliśmy z moim przyszłym Mężem :D (poznaliśmy się na weselu)
Czuję dziś pozytywną energię :D

Miło się czyta, że wizyty u lekarzy udane- Gratulacje pięknych dzidzi :D Ja jeszcze zdjęcia jeszcze żadnego nie mam, ale może w piątek już coś dostanę na pamiątkę? :))
Generalnie mam przeczucie na Synka, ale co Bozia da, to się wychowa, byleby zdrowe było ;)

Życzę miłej środy, pewnie odezwę się w porze wieczornej :) Buziaki i POZYTYWNEJ ŚRODY :-):-):-)

Dokładnie mój to Biszkopt choć bardziej na Rudolf reaguje :D Twój też taki wariat ? Mam jeszcze małego mieszanca, gdybym go nie przygarnela wylądowałby w schronisku.

reklama
Twój też sliczny ja w ogóle kocham spaniele, mimo iż nie są latwe do ułożenia, trochę obawiam się jak zareaguje na malenstwo. Bo gdy go dostałam Majka miała już 4 lata. A tak z innej bajki powiedzcie mi czy wy też tyle pijecie? Ja potrafię 4l wody pochłonąć plus jakieś soki herbaty itp.

Do góry