reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Czesc. My spimy tyle ile mloda pospi. Albo wstanie na tyle wczesnie ze zdazymy do żlobka na sniadanie na 8.30 albo juz za późno i wtedy ona je Ania e i sie bawi a ja spie i docieramy do żlobka na 10 :p

reklama
To co mi ta lekarka gadala że usg jakieś i że test pappa a moze jej chodziło o jakieś dwa badania a ja głupia coś źle zrozumiałam ha ha

Ostatnia edycja:
Kasia usg prenatalne i do tego właśnie badanie z krwi papa , lekarz mając najlepiej wyniki papa robi usg

Przynajmniej tu mi tak kazano zeby z wynikami na prenatalne usg uf to juz w piątek :)

Kasia masz spaniela :) bo widzę na awatarze :)

A to mój Rico :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1414573585.896791.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414573585.896791.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414573585.896791.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 49
Dokładnie mój to Biszkopt choć bardziej na Rudolf reaguje :D Twój też taki wariat ? Mam jeszcze małego mieszanca, gdybym go nie przygarnela wylądowałby w schronisku.

Załączniki

• 1414575788595.jpg
    1414575788595.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 46
Ja miałam usg prenatalne i w tym samym dniu pobieraną krew do testu pappa. Wczoraj wieczorem zadzwoniłam i wynik jest prawidłowy:-)

Piękne pieski!! też chciałam kupić ale córka chciała bardzo króliczka, także mamy króliczka:-)

Witam już w środę! :) Jejku, te dni lecą jak szalone - dopiero co był początek tygodnia a to już połowa ;D

My (w sensie ja i fasolka) pospaliśmy sobie dziś do 10.20:szok:, ale co ja tam będę żałować. Na wolnym jestem, to wysypiam się póki mogę :D
Zaraz bierzemy się za ogarnięcie mieszkanka ;)
Dziś mija u nas 3 lata, jak się pierwszy raz poza weselem spotkaliśmy z moim przyszłym Mężem :D (poznaliśmy się na weselu)
Czuję dziś pozytywną energię :D

Miło się czyta, że wizyty u lekarzy udane- Gratulacje pięknych dzidzi :D Ja jeszcze zdjęcia jeszcze żadnego nie mam, ale może w piątek już coś dostanę na pamiątkę? :))
Generalnie mam przeczucie na Synka, ale co Bozia da, to się wychowa, byleby zdrowe było ;)

Życzę miłej środy, pewnie odezwę się w porze wieczornej :) Buziaki i POZYTYWNEJ ŚRODY :-):-):-)

Dokładnie mój to Biszkopt choć bardziej na Rudolf reaguje :D Twój też taki wariat ? Mam jeszcze małego mieszanca, gdybym go nie przygarnela wylądowałby w schronisku.

reklama
Twój też sliczny ja w ogóle kocham spaniele, mimo iż nie są latwe do ułożenia, trochę obawiam się jak zareaguje na malenstwo. Bo gdy go dostałam Majka miała już 4 lata. A tak z innej bajki powiedzcie mi czy wy też tyle pijecie? Ja potrafię 4l wody pochłonąć plus jakieś soki herbaty itp.

Do góry