reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Kasia usg prenatalne i do tego właśnie badanie z krwi papa , lekarz mając najlepiej wyniki papa robi usg
Przynajmniej tu mi tak kazano zeby z wynikami na prenatalne usg uf to juz w piątek
Przynajmniej tu mi tak kazano zeby z wynikami na prenatalne usg uf to juz w piątek
Matik2012
Matik2012
Piekne psiaki
Jak ja kocham zwierzeta
Jak ja kocham zwierzeta
Ja miałam usg prenatalne i w tym samym dniu pobieraną krew do testu pappa. Wczoraj wieczorem zadzwoniłam i wynik jest prawidłowy:-)
Piękne pieski!! też chciałam kupić ale córka chciała bardzo króliczka, także mamy króliczka:-)
Piękne pieski!! też chciałam kupić ale córka chciała bardzo króliczka, także mamy króliczka:-)
Witam już w środę! Jejku, te dni lecą jak szalone - dopiero co był początek tygodnia a to już połowa ;D
My (w sensie ja i fasolka) pospaliśmy sobie dziś do 10.20, ale co ja tam będę żałować. Na wolnym jestem, to wysypiam się póki mogę
Zaraz bierzemy się za ogarnięcie mieszkanka
Dziś mija u nas 3 lata, jak się pierwszy raz poza weselem spotkaliśmy z moim przyszłym Mężem (poznaliśmy się na weselu)
Czuję dziś pozytywną energię
Miło się czyta, że wizyty u lekarzy udane- Gratulacje pięknych dzidzi Ja jeszcze zdjęcia jeszcze żadnego nie mam, ale może w piątek już coś dostanę na pamiątkę? )
Generalnie mam przeczucie na Synka, ale co Bozia da, to się wychowa, byleby zdrowe było
Życzę miłej środy, pewnie odezwę się w porze wieczornej Buziaki i POZYTYWNEJ ŚRODY :-):-):-)
My (w sensie ja i fasolka) pospaliśmy sobie dziś do 10.20, ale co ja tam będę żałować. Na wolnym jestem, to wysypiam się póki mogę
Zaraz bierzemy się za ogarnięcie mieszkanka
Dziś mija u nas 3 lata, jak się pierwszy raz poza weselem spotkaliśmy z moim przyszłym Mężem (poznaliśmy się na weselu)
Czuję dziś pozytywną energię
Miło się czyta, że wizyty u lekarzy udane- Gratulacje pięknych dzidzi Ja jeszcze zdjęcia jeszcze żadnego nie mam, ale może w piątek już coś dostanę na pamiątkę? )
Generalnie mam przeczucie na Synka, ale co Bozia da, to się wychowa, byleby zdrowe było
Życzę miłej środy, pewnie odezwę się w porze wieczornej Buziaki i POZYTYWNEJ ŚRODY :-):-):-)
reklama
kasia7184
Zaciekawiona BB
Twój też sliczny ja w ogóle kocham spaniele, mimo iż nie są latwe do ułożenia, trochę obawiam się jak zareaguje na malenstwo. Bo gdy go dostałam Majka miała już 4 lata. A tak z innej bajki powiedzcie mi czy wy też tyle pijecie? Ja potrafię 4l wody pochłonąć plus jakieś soki herbaty itp.