reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Didi witaj w gronie :-)
To moj pierwszy dzien bez nudnosci, musze sie nacieszyc ;-)
Mam tylko ciagnace bole raz z leeej raz z prawej strony mam nadzieje ze to nic zlego?! Szczegolnie jak szybko wstane lub za szybko sie ruszam..
Czarnulka ty to juz sobie lepiej takich spacerkow nie funduj :p powiedz kochana a Ty do swojego gina bez terminu nie mozesz isc? Bo ja pierwsza wizyte to szlam bez terminu no i teraz nastepny mam za tydzien ale nie wiem czy nie isc wczesniej, czy oby noe przesadzam, martwie sie tymi bolami w bodbrzuszu, tymi ciagnieciami eh schizuje juz chyba troche bo teraz tak sobie znow mysle czemu ja nie mam dzis tych mdlosci czy wszystko ok? Chyba oszaleje z tej nie wiedzy a Wy przeze mnie :-p

Anna Maria jak super!:-D gratuluje serduszka i dałaś mi nadzieje, ze i ja moje maleńkie serduszko w środę zobaczę i usłyszę:-)

Monika, spacerki odpadają bo po spacerze zobaczyłam cos dziwnego na wkładce...taki jakby ciemniejszy odcień śluzu.... co mnie wystraszyło strasznie więc nie zamierzam już szarżować, pierdziele.
Co do gina.... pewnie mogłam iśc bez terminu, ale ja w dniu spodziewanej miesiaczki zadzwoniłam w sumie z pytaniem kiedy trzeba przyjść zeby ciaze potwierdzić i mi od razu dała termin na 10,09 ze słowami, ze przy odrobinie szczescia już wszystko zobaczymy:tak: mam nadzieje, ze mam wiecej szczescia niz odrobine:-D
u mnie jest bez bóli wiec ci nie powiem czy masz byc spokojna czy nie, bo sie na tym nie znam...mnie jedynie w pachwinach ciagnie ....ale nie kojarze tego z bólem....

Mnie w sumie tylko troszkę na początku mdliło a idzie mi już na 6 tydzień bardziej martwiły mnie bóle brzucha ale jakoś umilkły więc nie jest aż tak źle. Chciały bym żeby był już 23 wtedy mam kolejną wizytę i będę wiedziała jak tam moja dzidzia i czy wszystko u niej w porządku

Dziewczyny ja mialam moec cykl bezowulacyjny 12 pecherzykow pustych lekarz stwierdzil pcos za tydzien przyszlam i powiedzial ze jest jeden dojrzaly pecherzyk i stal sie cud beta 19 test dzis negatywny a z krwi poszlam bo o 4 rano chcialo mi sie rzygac a nie chcialam sie nakrecac i wyszla beta

reklama
Do góry