reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

ale ja niekulturalna... witam nowa majówkę;-)

u mnie był jakoś w 3-5 dpo mega syf na twarzy, ale jak tylko zszedł zrobiłam sie blada jak ściana i juz tak jest do teraz... całe ciało opalone, ale twarz blada :-Dsmiesznie wygladam:-D

reklama
Hej kochane ja to za wami nie moge dogonic, alez tu popisane :p
dzis mi troche lepiej na mdlosci naprawde pomagaja migdaly, dziekuje bardzo za dobre rady :-*
czeste bole brzucha juz przestaly mi dolegac teraz czasem tylko ciagnie mnie tak w dole. Termin mam za tydzien w poniedzialek i nie wiem jak ja to wytrzymam i czy nie pojde wczesniej ;-)
Czarnulka ja tez mam takie humorki i sceny odpierdzielam mojemu za niewiadomo co eh :-\ staram sie nad tym panowac jakos.
Doszlam do wniosku ze bardzo dobrze wplywaja na mnie wieczorne spacery po kolacji, lepiej zasypiam i ogolem tak jakos lepiej sie czuje.
Zycze Wam kobitki milego wieczorku :-)

mi spacery zdecydowanie nie służą:-(
a te humorki to w ciąży juz chyba normalka...moja znajoma przeryczala cala ciąże:tak: no nie było dnia, zeby mi w rekaw na meza nie płakała.... a potem okazał sie najwspanialszy na swiecie:-D

No coz tak bywa z nami babami :-D ja sie naprawde nie poznaje czasem i szkoda mi mojego wiec staram sie i zamykam gebe, bo inaczej wyladujemy oba w psyhiatryku :-D

Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze wizyty ;-)
anilek mnie też nie odrzuciło od kawy
czarnulka niezły miałaś spacer :-D

ja przeszłam się kawałek po małą do przedszkola, potem plac zabaw i już padam
głowa mi pęka...
a humory też mam :laugh2:

słowo daje, że nigdy więcej takiego spaceru...a przynajmniej nie dobrowolnie.
zapomniałam, ze musze zowlnic tempa:crazy:

Ostatnia edycja:
No taki spacer :)
ja to bym zasnęła gdzieś po drodze :)
Ja na wizyte dopiero w poniedziałek ale jestem tez bardzo niecierpliwa u chciałabym wiedzieć ze na pewno wszystko jest ok ale inaczej jak usg nie jak tego sprawdzić eh... Szkoda

Trzymam kciuki za Twóją wizyte annamaria dawaj szybko znać &&&&

Witam wlasnie odebralam wyniki bety i jestem w ciazy to bedzie moj drugi dzidziuś az nie moge uwierzyć jestem przeszczesliwa

reklama
Hej mamusie :)

Ja dzisiaj padam z nóg. Byłam odwiedzić babcię co mieszka 100 km ode mnie i ta podróż mnie wykończyła.
Witam nowe Mamusie :) Widzę że jeszcze jedna ma termin taki sam jak ja :)

Mdłości dzisiaj troszkę dały się we znaki ale nie było źle. Odwiedziłam kumpele i jak mnie zobaczyła to od razu stwierdziła że jestem w ciąży (patrząc tylko na moje cycki :p ). Na szczęście babcia albo nie zauważyła albo głupio jej było się pytać :)
Córcia moja padła tak że śpi od 17 i chyba będzie spać do rana.

Przepraszam że tak tylko o sobie ale ze zmęczenia nic nie pamiętam :)

Buziaki :*
p.s. przypomniało mi się że pisałyście o pryszczach. ja mam całą twarz w diodach, ale przy Oliwii też tak miałam. Od 4 miesiąca pyszczek miałam czyściutki aż do miesiąca po porodzie i mam nadzieję że teraz też tak będzie :)

Do góry