reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Matik ja w pierwszej ciąży zaczęłam kupować zaraz po pozytywnym teście. 3 mies przed porodem miałam wszystko od gazika o gotowy pokój ciuszki do 6 mies kupione.
Teraz niestety się dłużej wstrzymam. Po pierwsze bliźniaki a tu różnie może być do tego krwiak bole więc wózek zamówię po porodzie.ciuszki jak będę znała płeć ale nastawie się na unisex bardziej. Pokoik musimy pomalować to myślę w styczniu i wtedy też pomału będę kupować łóżeczka ciuszki komodę. Lekarz powiedział ze na pewno nie dotrwam do terminu wiec na stawiam się ze do końca marca musze mieć gotowe rzeczy te podstawowe jak pokój ciuchy łóżeczka kosmetyki i mnóstwo innych *******

Ja jeszcze nie myślałam kiedy będę robić zakupy ale myślę, że styczniowe wyprzedaże na pewno mnie skuszą i wtedy zacznę.
Obecnie przeglądam wózki, łóżeczka na allegro ale jeszcze nie będę zamawiała to raczej w marcu. Miłej sobotki ja dziś idę na impreskę :-)

Ale wam fajnie, też bym poimprezować chciała..a tu leżeć trzeba :( ale OK, jestem twarda.
U mnie brudna krew pojawiła się wczoraj jednorazowo i dalej jasnobrązowe upławy i o wiele mniej niż wczoraj.. Wiec krwiak się ulatnia- i dobrze :-) byleby żywego krwawienia nie było... Ech wiem przynudzam, bo wciąż tylko o jednym ;)

Miłego weekendu dziewczyny, bawcie się dobrze na imprezach ;-)
Passoa, najlepszego dla lubego ;-)

A ja mam znowu te cholerne nudności i wymioty.
I jeszcze czasem kluje i ciągnie z lewej strony w podbrzuszu jakby w pachwinie ale to zależy jaka pozycja bo nie zawsze to czuję czy to macica uciska??

Katagorka specjalistką nie jestem ale lekarz mi tłumaczył, że ciągnie w pachwinie jak i kłócie przy pepku to przez rozciągająca się macice... W końcu musi się rozciągnąć do niebotycznych rozmiarów.

Pewnie jutro kupie jedna pare malych skarpeteczek a tak to do miesiaca zaczne powoli kupowac bo troche tego jest... a ja po 2 gim dziecku nic nie mam procz ciuszków

reklama
Ja z moim chłopem stwierdziliśmy, że lepiej już teraz zacząć kupować gadżety...Tzn drobnice, ciuszki wiadomo jak juz płeć będziemy znać, a mebelki i wózek juz na sam koniec. Bo kupować wszystko na raz to może zabolec po kieszeni.

Wgl musze pochwalić tatusia... Od tygodnia siedział i oglądał foteliki, opinie, testy ADAC. no i w czwartek zamówił nowego Römer'a, a teraz poluje juz na używany isofix :) jednym słowem zaangażował się :)

Do góry