reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
cześć mamusie, co do chrupków to ja tylko kukurydziane wcinam, a tak po za tym od 2 dni mam mniejszy apetyt:-) ale codziennie coś słodkiego musi wpaść:-Dmiłego wieczoru

Ostatnio reklamują taką nową czekoladę wedla "Karmelova". Radzę Wam jej nie próbować bo jest przepyszna. Po zjedeniu jednej tabliczki wciąż się powstrzymuję przed kupieniem następnej, bo jest ogromnie kaloryczna. A dzisiaj widziałam bilbord z jej chyba jeszcze lepszą wersją "Karmelova ze słonymi orzeszkami ziemnymi"...mój boże. Teraz chrupię świeżego kokosa. To przynajmniej jest zdrowe:)

Mieloneczka twoj post jest mega haha ;-) "radzę wam jej nie probować bo jest przepyszna " hahahaha
ImageUploadedByForum BabyBoom1413311106.419790.jpg
To stoi u mnie na stoliku :p i jak tu nie pałaszować?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413311106.419790.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413311106.419790.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 57
Ja w ogóle mam wrażenie ze mam bardzo dużo kwasu w żołądku. Jak sobie z tym radzić? Nie pije soków, nie jem w sumie owoców. Nie wiem po czym

U mnie to samo. Może to rodzinne? ;-) Ja najbardziej czuję to, gdy coś zjem - nagle w ustach robi mi się mega kwaśno :crazy: To pewnie przez ten nadmiar kwasu te mdłości itp.

Passoa normalnie dostałam ślinotoku, gdy przeczytałam o żurku! Jutro będzie na obiad :tak:

Ja dziś, odpukać, w miarę dobrze się czuję. Mdłości były leciutkie, chyba imbir zdał egzamin.

U mnie wizyta w miarę udana krwiak jest nadal ale mniejszy wiec jest dobrze.na bóle dostałam nospe max 6 dziennie. Pytałam o ta masc koński - mój nie poleca.
Jutro wrzucę zdjęcia maluchów.
Mamy bliźniąt mój lekarz mówi ze pappa przy bliźniakach może być ze przy 3 nie.mam przemyśleć czy chcę bo to dobrowolnie

Ja ma lolacje zjadlam dwi kamapeczki z wedzonym na cieplo lososiem :p
A na slodycze mniendisiaj nie ciagnie, zaspokjam sie slodka cherbatka z miodem i cytrynka.

Niezla kolekcja slodyczy! Moj rzuca palenie i chyba nie musze mowic czym zastepuje papierosy. Mam podobna kolekcje tylko poupychana po szafkach.

U mnie zurek juz byl, ale na te placki ziemniaczane to mi narobilyscie ochoty:) dobry barszcz czerwony z uszkami tez by dal rade. Uwielbiam gotowac ale w kuchni nie poszaleje bo mam dwupalnikowa kuchenke z czego jeden palnik nie dziala ( na szczescie ten mniejszy). Trzeba sie niezle nagimnastykowac zeby cos wiekszego upichcic.

Nie mam polskich znakow na ipadzie.

reklama
U mnie wizyta w miarę udana krwiak jest nadal ale mniejszy wiec jest dobrze.na bóle dostałam nospe max 6 dziennie. Pytałam o ta masc koński - mój nie poleca.
Jutro wrzucę zdjęcia maluchów.
Mamy bliźniąt mój lekarz mówi ze pappa przy bliźniakach może być ze przy 3 nie.mam przemyśleć czy chcę bo to dobrowolnie

Dziekuję karenm, nie bede jej uzywać, raz moj mnie posmarowal i na tym sie skonczy bo sie boje.
Dzieki ze pamietalas, w necie nie ma za bardzo informacji, jest jedynie o amolu - amol mozna stosować

Do góry