reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

U mnie to samo. Może to rodzinne? ;-) Ja najbardziej czuję to, gdy coś zjem - nagle w ustach robi mi się mega kwaśno :crazy: To pewnie przez ten nadmiar kwasu te mdłości itp.

O tak. Mam to samo. Mega kwas po zjedzeniu czegoś. Aż Renie wzięłam bo cały czas myślę że zaraz znów mnie cofnie.

Karenm dobrze ze krwiak wreszcie się zmniejsza.

reklama
Passoa chodzi o to ze masc rozgrzewa i gdyby chodziło o ból nogi szyi to ok można bo to jest ziołowy preparat ale plecy brzuch bok odpada bo dzidzia

Kircze mam takie momenty ze jak sie rozluznie i mam nie napiety brzuch to czuje pojedyncze ruchy... Albo mi sie wydaje ale z tego co pamietam z pierwszej ciazy to to to tylko bardzo kruciutko i delikatnie. Czy to mozliwe??

Lisica a badania na tokso jeszcze nie mialas? czy bedziesz powtarzac?

Mieloneczka z tego linka co wkleilas wynika ze badanie badanie genetyczne jest w drugim trymestrze, czyli teraz wszystkie mamy tylko prenatalne, najwyzej poszerzone, czy jak to nazwali "badania przesiewowe pierwszego trymestru". no ale nie wazne juz, wazne ze nasi lekarze wiedza co robia.

Matik gratuluje udanego USG i wizyty cukrowej!

melomanka gratuluje USG! bierz duphaston, napewno nie zaszkodzi a moze pomoc.

dziewczyny pisalyscie o kopniakach, a kiedy zaczyna sie je czuc?

kropeczka no to &&&&& zeby zakaz zostal zniesiony!

mitaginka co do kwasu to tez mam z tym poblem, jedyne co troche pomaga to jedzenie malych porcji, jak juz zjem normalnie to jest kiespko...

Mam wyniki morfologii i mam lekuocyty w moczu... Czyli pewnie jakiś stan zapalny którego nie czuje... Dziś idę do lekarza zobaczymy co powie... Też mi spadły nie ktore wartości jak np hemoglobina jak szukałam to jak bym miała anemie

A może ktoś się na tym zna bardziej i powie coś czy to anemia czy normalne że spadają te wartości w ciąży? A Rdw wzrasta? To moje wyniki

Załączniki

• 1413347313798.jpg
    1413347313798.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dzień dobry ;-) Ewrlinax niestety Ci nie pomogę bo ja to zielona w tych wynikach morgologi jestem :-( lekarz dziś napewno wszystko Ci wyjaśni nie martw się na zapas !
Ale się dziś wyspałam e sensie wygodniej odzyskałam swoją sypialnie :-D

Do góry