reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

reklama
Zjadam serniczek na mieście i mi chyba zaszkodził. :crazy:
Żołądek boli, mdłości, wymioty.
Dotychczas mdliło mnie wieczorami, ale teraz to ewidentnie sernik chce wrócić na zewnątrz.
Czuję się strasznie.

Zjadam serniczek na mieście i mi chyba zaszkodził. :crazy:
Żołądek boli, mdłości, wymioty.
Dotychczas mdliło mnie wieczorami, ale teraz to ewidentnie sernik chce wrócić na zewnątrz.
Czuję się strasznie.

Bo mam wrażenie ze nasze ciążowe zoladki są o wiele bardziej wrażliwe. Mi też dziwnie od rana. Żołądek nie doszedł do siebie po tym imbirze chyba

Dziewczyny a jecie w ciąży chipsy albo chrupki takie smakowe czy zrezygnowałyście z tego? Bo mnie chipsy odpychają ale na chrupki smakowe mam czasami ogromną ochotę ale naczytałam się że nie powinno się jeść takich rzeczy

reklama
Nie jem bo nie mam ochoty. Za to przed ciążą jadłam. Na samym początku ciąży zjadłam chipsy i było mi potem tak ciężko i dziwnie. Ja w ogóle mam wrażenie ze mam bardzo dużo kwasu w żołądku. Jak sobie z tym radzić? Nie pije soków, nie jem w sumie owoców. Nie wiem po czym

Do góry