reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Ewelina hemoglobiny norma jest min 12 ty masz 11.7 to nie jest jeszcze anemia jest troszkę poniżej ale w ciąży tak bywa.ja miałam po krwotoku 10 lekarz zapisał mi żelazo biofer po 3 tyg wzrosło mi do 12.1.
W poprzedniej ciąży przy wyniku 11.4 lekarz mówił ze jest ok.
Ale lekarz ci pewnie wszystko powie.
Hematokryt jest normą 34 wiec tez masz lekko podwyższony.
Leukocyty w moczu to niedobrze ale nie znam się na tym.mi wyszły ciała ketonowe i lekarz kazał jeść wieczorem kolacje przed snem bezpośrednio

reklama
reklama
Hej Mamusie :)

Trzymam &&& za dzisiejsze wizyty :):)

U mnie póki co hemoglobina na poziomie 12,7 a w zeszłej ciąży dostałam tardyferon jak spadła poniżej 10 :) Także spokojnie bo w ciąży wyniki mogą być trochę zaniżone :)

Do góry