reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Zazdroszczę tym z Was, którym minęły mdłości. Ja przez weekend czułam się lepiej a teraz znów ból głowy i mdłości. Już sama nie wiem, co jeść, jak jeść i kiedy jeść.

reklama
Bozka mamy kilka mam bliźniaków. Oprocz mnie jest jeszcze Klara i Katka chyba.
Była jeszcze Joan :(

A ja jutro po południu badania. Wykituje chyba do tego czasu.

Asiaf w sumie nawet nie pomyślałam o tym jakiś taki ogólny paraliż mnie złapał, nawet nie wiem jak to określić, modliłam się żeby już go nie było w tym szpitalu teraz jak tam trafie, ale w sumie będę pamiętać że mogę omówić :)

O ja! To urodzaj w bliźniakach :) Super, też marzyłam o parce ale teraz czuje się taka zmęczona i bez życia, że mam wrażenie że zaniedbuje teraz syna, więc przeszło mi już, ale gdyby się przytrafiły to bym się nie załamała

Mnie dzis tez jakos bardziej muli a juz od jakiegos czasu mnie mulic przestalo, w pracy drzwi otwarte mialam w domu teraz tez bo mam wrazenie ze jak sie zduch zrobi to zwymiotuje :(

Witam się poniedziałkowo.
Wracam z pracy dopiero, i nie moge dojechać, tak mi sie siku chce, jeszcze 15 minut ;( nie wiem czy dam radę czy wrócę w mokrych gaciach ;p
Dobra nie nakręcam się...

Zaraz rzygne - jakis gość w busie się krztusi!!! Fuj!!!

Co za poniedziałek, okropny! Nie cierpię poniedziałkow ;( mam zły dzień a poza tym mam dwa tygodnie bez mojego B bo ma nocki ;( kto mnie bedzie przytulał ? ;(

Kręgosłup boli mnie dalej, może to znów od pęcherza ... Może mnie w końcu zbadają w środę... A jak nie to jadę do Polski, choćby na tydzień!

reklama
Do góry