reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2015

reklama
Witam się z wami serdecznie dawno mnie tu nie było musiałam troszkę was nadrobić ja też biorę pregne plus i jeszcze kilka innych tabsów ale czego się nie robi dla tego małego szkraba co do alkoholu w ciąży to ja też jestem przeciwna ale ja tak naprawdę nie znoszę alko więc dla mnie to nie problem . A co do seksu to mnie też wróciła mega ochota ale niestety nie możemy zakaz całkowity :-( A co najważniejsze mdłości prawie brak w końcu to już 10 ty 6 dzień więc coraz bliżej końca pierwszego trymestru podobno ma być teraz lepiej i szczerze już czuje przypływy energii i mnie już też brzuszek wyskoczył jestem szczupła i myślałam że poczekam na brzuszek a tu już całkiem fajnie widać :-)

Ostatnia edycja:
Witam się z wami serdecznie dawno mnie tu nie było musiałam troszkę was nadrobić ja też biorę pregne plus i jeszcze kilka innych tabsów ale czego się nie robi dla tego małego szkraba co do alkoholu w ciąży to ja też jestem przeciwna ale ja tak naprawdę nie znoszę alko więc dla mnie to nie problem . A co do seksu to mnie też wróciła mega ochota ale niestety nie możemy zakaz całkowity :-( A co najważniejsze mdłości prawie brak w końcu to już 10 ty 5 dzień więc coraz bliżej końca pierwszego trymestru podobno ma być teraz lepiej i szczerze już czuje przypływy energii i mnie już też brzuszek wyskoczył jestem szczupła i myślałam że poczekam na brzuszek a tu już całkiem fajnie widać :-)[/QUOTE]

Ja to traktujęr jako złośliwe poczucie humoru.
Jak człowiek marzy całe życie o licznej gromadce, stara się parę lat, to nic!
A wystarczy tylko sobie poukładać życie we dwoje, poplanować trochę i od razu burzy wszystko, co wymyśliliśmy i wywraca do góry nogami. :no:

Czarnulka, super, że wszystko ok! :-)

A ja zauwazylam ze wlasnie czesto tak jest. Jak sie stara zajsc w ciaze to guwno z tego wychodzi, leczenie i onne cuda i noe wiadomo dlaczego nie da sie i koniec. I jak sie czlowiek podda, albo nawet dziecko zaadoptuje to organizm wchodzi w taki luuuuzzz i dopuszcza do ciazy. Jednak nasza podswiadomosc potrafi tu nieźle namieszać :)

Ka mam genetyczne 24.10 a termin mam na 1.05. Genetyczne jest przeprowadzane na bardzo dobrym sprzecie i przez osobe ktora ma odpowiednie kwalifikacje. Tu w gre wchodza wszelkoe pomiary bardzondrobnych struktur bo pamietam ze moj gin ogladal jeszcze mózg i jego komory ( oczywiscie dokonywalbtez pomiarow) także serce i chyba przepluwy juz robił. Na nfz robia wogule w standardzie 3 usg i nie sa one genetyczne tylko po prostu badania, czesto dosc szczczegółowe bo to jedyna olazja, a jak sie trafibakurat specjalista przeprowadzajacy to i genetyczne zrobi. Ale na takie stricte gen to tylko ze skierowaniem w przypadku konkretnych wskazan.

A ja genetyczne mam dopiero 7listopada... Byłam dziś u nowego lekarza mam zwolnienie do 20 listopada., usg nie miałam ale badala mnie przy 4 studentach :) którzy byli prawie w moim wieku jakieś 27 lat... Było mi głupio ale na kimś uczyć się muszą... :)

No trochę mi głupio było najpierw pomyślałam że się nie zgodzę ale potem ze no oni się uczą.. Jeszcze nie raz będę musiała nogi rozchylac... No cóż mam taką samą ta część jak każda kobieta :-)

reklama
Do góry