reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Bozka13 historia z sąsiadem mnie rozwaliła...ja też jak miałam badanie przy studentach to zastanawiałam się co bym zrobiła jakby ktoryś z nich okazał się moim znajomym. Mnie się nikt wtedy nie pytał czy ja się zgadzam na to czy nie, ale w takiej sytuacji powinni odrazu zrozumieć. Co za bufon z tego ordynatora.

Ja mam słabe bóle i odczuwam je jak menstruacyjne. Sporadycznie biorę tę nospę tak jak zalecił lekarz. Współczuję tym, które mają silne dolegliwości, bo mimo, że to chyba normalne to ja bym fiksowała ze strachu. Ja mam o tyle komfortową sytuację, że pracuję w domu i mogę się położyć wtedy kiedy mi się podoba. Łóżko mam w odległości 4 metrów od miejsca pracy:)

Passoa powiedz mi jeszcze tylko jaka masz końska masc. Chłodząca czy rozgrzewająca? Może to istotne. I co chcesz nią smarować? Kręgosłup?

Końska maść rozgrzewająca ImageUploadedByForum BabyBoom1413219788.464931.jpg

Ja juz wariuje, boje sie o dzidziusia ;(

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1413219788.464931.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1413219788.464931.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 39
Wiecie co te bóle to też nie wiadomo... Jednych boli i nic się nie dzieje a ja np miałam najpierw ciągły ból przez około godziny , potem pojawiła się krew, a jak dotarłam do szpitala to miałam wręcz skurcze... Co prawda natężenie jak przy okresie, ale ja mam zawsze silne bóle na @ z którymi walczyłam zawsze ketanolem.... No i ten ból przychodził falami co 10 minut.

Ja nie biorę witamin, ale zastanawiam się, czy by się nie przydało. ...bo przez ten dziwny apetyt czuje, ze nie odżywiam się tak jak bym chciała. Z mdłościami juz lepiej, choć jeszcze z rana po żołądku szarpie ;). Jakieś 2 godziny temu mega mnie przeczyscilo, brzuch mnie bardzo zaczął boleć, aż się z martwiłam, czy nic się z dzidzia nie dzieje. Ale już jest spokój. Jutro wizyta u gina na NFZ, zobaczymy co tam słychać w brzuszku :)

U mnie też bliźniaki.
Ja i dzieci czujemy się dobrze, dziś byłam na wizycie i dzieci mają po 3 cm :happy2:
uff..

Czarnulka współczuję przeżyć, trzymaj się!

reklama
Do góry