reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

reklama
Mnie boli brzuch gdy mam. Intensywny dzien wtedy wieczorem. Czuję najbardziej... Ale jest to ból taki do zniesienia jednak za każdym. Razem myślę czy wszystko ok

Czarnulko współczuję przeżyć i stresu. Ja z jednorazowym plamieniem poleciałam na IP... Ale jestem przewrażliwiona, w lutym poroniłam w 6 tc. Dobrze że się wszystko ustabilizowało u ciebie!

Susel już się o ciebie martwiłam, dobrze że już jesteś ;)

Ja dziś jestem nie do życia... Od rana mdli. Zaparzę miętę i muszę trochę popracować, także miłego wieczoru!

Lisica, lepiej dmuchać na zimne zwłaszcza po poronieniu. Ja w ciągu godziny byłam na oddziale, jak się zaczęło a i tak po ilości krwi myślałam że będzie po wszystkim..

Tak sobie myślę, że ja bym się chyba nie zgodziła na badanie przy studentach.
Wiem, że muszą się uczyć, ale ja nie czuję się odpowiedzialna za dostarczanie im materiału do badań.
I nie chodzi o wstyd, bo mnie nago widziały tysiące osób (spędzamy wakacje na takich plażach, czy kempingach). Po prostu niech się uczą na kimś innym i już. :cool2:

reklama
Wiem, że mam. ;-)
Niektórzy nie wiedzą i dają się tak badać (np. moja koleżanka) tylko dlatego, że myślą, że nie wolno im odmówić.

Do góry