reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2015

Witajcie dziewczyny! Ja dopiero teraz, bo wcześńiej miałam urwanie głowy.
Ale do rzeczy. Więc wczoraj odebrałam wyniki mojej bety i wynosi 414,3, a ta z poniedziałku była 201 :-) Dodatkowo oznaczyłam sobie progesteron i wynik był 39,3. NIe znam zaresu referencyjnego w ciąży, ale chyba mój wynik jest OK.
Na wizytę jestem umówiona na wtorek na godzinę 17:00. Mój lekarz powiedział, że przy takiej becie i tak nie wiele widać, więc wizyta na wtorek. Jakoś muszę wytrzymać.
W pracy nie puszczam pary na temat stanu, w którym jestem :zawstydzona/y: Dopiero jak będę po wizycie u gina. Wtedy zamierzam powiedzieć. Zastanawiam się też nad zwolenieniem. Trochę się boję, żeby wszystko było OK, bo już w przeszłości straciłam dzidziusie i nie chcę ryzykować. Poza tym L4 na ciążę i tak 100% płatne :tak:
Przepraszam Was ale jeszcze nie przeczytałam Waszych postów. Przed snem to nadrobię :cool2:

[/url

reklama
Witam się z wieczora :) dziś intensywny dzień więc nie było nawet czasu na kompa zaglądać ;)
Witam nową mamę :)

Ja dziś po wizycie, wszystko ok, jeden bąbelek ;) następna wizyta za 3 tyg. Termin z @ na 01.05 a z usg na 28.04. :)

Zaglądam by podczytać, a tu znów sporo postów :)

Wirczorkiem przyjechał mój p. Małż z Nikolą. Małej bardzo podoba się w przedszkolu :) zadowolona jest strasznie. Oby ten stan rzeczy jak najdłużej się utrzymał ;)
Wypytywała o nową dzidzię, ale narazie nie wiem co mam jej powiedzieć... Myślę, że ona niewiele z tego rozumie, a przecież tyle jeszcze może się zdarzyć...jutro zebranie w przedszkolu i tatuś pójdzie :)

Joan - mnie pobolewa brzuch jak podczas okresu :/

Ironka - łanda betka :) super.
Progesteron też w normie. Więc jest ok ;)

Kokardka - super, że na wizycie ok :)

Ja być może już jutro do domu wyjdę. Rano mi powiedzą. Idę spać. Spokojnej nocy :*

Ironka piekna beta i progesteron :tak: a we wtorek pewnie zobaczysz tylko pecherzyk, ale zawsze cos ;-)

Czarnulka pochodze z Bydgoszczy, ale juz tam nie mieszkam. a co, Ty tez z tych rejonow?

kokardka gratuluje udanej wizyty! widze ze wiecej nas tu kwietniowek na majowkach :-)

Susel - ja pochodzę z Torunia, ale już z 10lat tam nie mieszkam :)

A ja idę dziś do domu :))
Miałam już usg i są <3<3!! Według pomiarów jestem w 6w 4d, termin mam na 29.04. Ciąża jest dwu - kosmówkowa i owodniowa :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry