reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

mierzycie tempke w ciazy??
co gdy mi spadla?
ogolnie srednia tempka moja w ciazy to 36,70 do 36,80 podbila wczoraj az do 36,93 i sie troche zle czulam - brzuchol spuchl, uczucie ciepla w podbrzuszu... - a dzis spadla az do 36,69 (zaraz potem zrobilam drugi pomiar i juz 36,54 potem 36,61 a po 10 minutach 36,80) i dzis juz czuje sie dobrze.

reklama
Ka_tka super że do domku idziecie :) Gratulacje serduszek <3<3

Susel no zobaczymy kiedy te nasze bąbelki zdecydują się wyjść ;) W poprzedniej ciąży rodziłam po terminie, ciekawe jak to będzie teraz. W każdym bądź razie weekendu majowego nie mamy co planować ;);)

AnnaMaria ja zgadzam się z Matik lepiej odpuścić bo tylko niepotrzebnie się denerwujesz a napewno wszystko jest w porządku.

Hej dziewczyny :) ale nabazgralyscie a ja nie mam na nic sil... Jest mi calymi dniami tak niedobrze ze zwarjowac mozna i nie wiem co mam z tym zrobic. Nie wymiotuje ale czuje jedzenie niemal ze w przelyku, to takie wykanczajace, dotego wszystkiego jestem taka rozbita i nie przytomna ze masakra, sama siebie nie poznaje a no i ta tkliwosc piersi tez juz staje sie uciazliwa... A tak poza tym miewam byle zazwyczaj wieczorami i ranem w dole brzucha, trwaja nie dlugo i opisalabym je bolami na miesiaczke.
Jak wy sobie radzicie z tymi okropnymi mdlosciami??
Katka gratulacje <3 <3

Ja jestem tak przeokropnie zmęczona, że nie wiem na jakim świecie żyje... Serio, jeszcze ten przeokropny ból głowy :-o na niczym się skupić nie można :-( mdłości delikatne tylko po posiłkach... Same przechodzą i nawet nie próbuje z nimi walczyć. Ale póki co widzę, że nic nie podjeżdża tej mojej fasolce...

Hej dziewczyny. Zrobiłam test w niedzielę. Dwie kreseczki. Wychodzi mi termin na połowę maja. We wtorek idę na pierwszą wizytę. Przyjmiecie do grupy? ;)

Hej Dziewczyny :)

Ja tylko na chwilę bo dopiero wróciłam do domu a wyszłam o 8 rano :( Padam na pyszczek i muszę się położyć.

Zrobiłam dziś betę i skoro w środę była 1180 a dzisiaj 2586 to chyba dobrze co nie? Ja się na tym nie znam.

Zajrzę do Was rano i spokojnie po odpisuję :)

Anilek witaj wśród nas :*

Dobranoc Mamuśki :*:*:*

reklama
Do góry