reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2015

Anna Maria ja tez tak miqlam ze jak sie dowiedzialam a bla to sobota to do poniedzialku lezalam haha :p no ale to ni choroba :-)

reklama
Uciełam sobie krótką drzemkę a spałam 3godz :eek: A przy okazji siły mi się same bzdury. M.in to że plamiłam i nie mogłam się dostać do lekarza :(

Ostatnia edycja:
Hejka ja jestem padnięta choć dopiero co spałam 4 godziny. Po szkole miałam już dosyć i się:tak: położyłam i spałam do teraz. Przykro mi ale nie dam rady dziś was nadrobić. Gotuję sobie pierogi ruskie może któraś chętna to ugotuję więcej. Zjem i idę spać.
Co do snów to od kilku dni nic mi się nie śni.

Oj meczy mnie tez spanie w ciagu dnia ale nie moge sobie pozwolic na drzemki bo za nic nie zasnelabym przez cala noc niestety tak mam :-\
Czarnulka co to za sny...masakra jakas.
Kornelcia piszesz o NFZ kurde mnie to tak wkurza ta Polska sluzba zdrowia to jakas parodia...

Może macie racje, za bardzo się przejmuje...ale w tej pracy jaką mam (gdzie czasem jest serio bardzo ciężko) zamartwianie się czy jest w porzadku jest normalne:-(

reklama
Matik - gratki kochana :))

Czarnulka, Monika, AnnaMaria - ja też jestem cała w nerwach mimo, że to moja druga ciąża i podejrzewam nie raz będziecie miały mnie dosyć ;)

Matik - ja też mam taki wzdęty brzuszek :)

W ciąży z Nikolą przytyłam 10kg ciekawe ile teraz będzie ???

Kokardka - to kciuki zaciskam za jutrzejszą wizytę u gina. A z tym jedzeniem to ja też tak mam przez 5sek jestem mega głodna, a potem znów jeść mi się odechciewa. I praktycznie bardzo niewiele jem :) brawa dla ciebie za rzucenie papierosów :*

Asiula - tak, "dobre" rady rodzinki to faktycznie to czego nam potrzeba. Bez dwóch zdań ;)

AnnaMaria - ja kwasu biorę jedną tabletkę 400ug

Czarnulka - ja też widzę, że muszę sobie drzemki ucinać bo inaczej ledwo żyje :))

Asiula - to kciuki za betę :)

A ja najprawdopodobniej w sobotę dopiero do domu pójdę. Nadal lekko plamię, ale wdrożyli już antybiotyk na te bakterie w moczu, jutro będę miała usg nerek, a w sobotę przed wyjściem groszki obejrzą :)

Bardzo się cieszę bo może nawet <3 już będą.

Słaby tu mam zasięg i ciężko mi was podczytywać, ale strasznie się cieszę, że jest nas coraz więcej i obyśmy wszystkie wmtym zacnym gronie dotrwały do maja :))

Dobrej nocki :*

Ostatnia edycja:
Do góry